A murit producătorul american Steven Bochco

Scenaristul și producătorul de televiziune american Steven Bochco, autorul serialelor ”NYPD Blue” și ”LA Law”, a murit la vârsta de 74 de ani din cauza leucemiei.

Steven Bochco a murit duminică dimineață, înconjurat de familie și prieteni, potrivit asistentului personal al acestuia.

Citeste si

Creatorul de seriale a primit zece premii Primetime Emmy și era cunoscut pentru abordarea sa artistică, plină de curaj, dar și pentru realismul brut.

Numeroși colagoratori și colegi producători și-au exprimat regretul la auzul veștii despre moartea lui Bochco.

Președintele director general al Disney, Robert Iger, a declarat într-o postare pe Twitter: ”Azi, industria noastră a pierdut un vizionar, o forță creativă, o persoană care își asuma riscuri, un povestitor inteligent și dotat cu extraordinară capacitate de a ghici la ce se așteaptă lumea”.

Recent, la începutul lunii martie, a murit și David Ogden Stiers, actorul care l-a interpretat pe maiorul Charles Emerson Winchester III în M.A.S.H. Stiers avea 75 de ani.


EXCLUSIV | ”Big Brother-ul” pentru bani, gata după patru ani. Fiscul testează conectarea caselor de marcat la sistemele sale. Mișa trebuie să dea ultimul ordin

Share This Post

Post Comment