Adela vă sfătuiește în S E X și iubire. „Nu știu pe cine să aleg: pe bărbatul cu bani sau pe bărbatul frumos, pe care îl iubesc”

 

Bună, mă numesc Alina și am 21 de ani. Vreau să îți cer un sfat și o să îți povestesc puțin din viața mea.

Am o relație de 5 ani cu un tip X, el este șofer de camion în străinătate și ne vedem doar o dată la două-trei luni. De un an și ceva m-am angajat, iar acolo am întâlnit un băiat Y pe care îl cunoșteam de mai mult timp, dar nu i-am dat importanță. După câteva luni, în care a tot încercat să mă „cucerească”, am cedat și, timp de șapte luni, am avut o relație și cu X și cu Y, în paralel.

Bineînțeles, X era plecat, venea rar în țară și a simțit că mă cam îndepărtez de el. A tot insistat să îi spun de ce sunt așa, iar într-un final i-am povestit că am o relație cu Y. Nu a vrut să pună punct relației noastre, pentru că mă iubea enorm. Nici eu nu am vrut să ne despărțim, așa că am continuat relațiile în paralel.

X este un băia de nota 10, are tot ce și-ar putea dori o femeie și, cu toate acestea, eu nu îl mai vreau. Y mă făcea să mă simt femeie, mă făcea să mă simt împlinită, iar în acest moment am rămas doar amici.

În urmă cu vreo două luni am început o relație cu un alt băiat Z. Îmi place mult și mă simt perfect cu el, pe deasupra e și frumos. Cu X am încercat să închei relația, nu îl iubesc, deși mă doare să îl văd că suferă și că nu vrea să înțeleagă că nu mai putem continua.

Vreau să rămân cu Z, vreau să nu mă mai ascund de nimeni, să pot să îmi exprim sentimentele. Deși îl vreau pe Z, nu vreau să sufere X. În plus, X, poate să îmi ofere o viață mai bună pe plan financiar.

Mi-e frică să nu îmi pară rău mai târziu de alegerea făcută. Pe cine să aleg?

Share This Post

Post Comment