Administratorul firmei din Brașov, unde lucra muncitorul care a căzut de la etajul 8, a fost reţinut de poliţişti

Administratorul firmei din Braşov, unde lucra muncitorul care a murit după ce a căzut de la etajul opt al unei clădiri, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi pentru că nu a luat măsurile de securitate în muncă.

Potrivit purtătorului de cuânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, administatorul firmei, un tânăr de 25 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Braşov.

Citeste si

„El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă şi este cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea măsurilor de securitate în muncă“, potrivit sursei citate.

Se pare că angajaţii care lucrau la o clădire în construcţie de pe strada Egretei, în cartierul rezidenţial Avantgarden 3, nu aveau nicio măsură de protecţie, deşi lucrau la mare înălţime.

Ieri la prânz, un bărbat în vârstă de 32 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul opt în timp ce executa lucrări de amenajare la exteriorul clădirii. Bărbatul a fost resuscitat de echipajul SMURD sosit la faţa locului, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Bărbatul avea 32 de ani şi era originar din Budila. El era angajat ca muncitor necalificat la firma respectivă.


Citește și: VIDEO/ Ce mesaj a transmis robotul Sophia românilor, după ce a devenit primul umanoid din lume care are card de credit


Share This Post

Post Comment