Alexander Jr., concurentul care a ținut jurații cu sufletul la gură cu un număr de echilibristică la bastoane la ”Românii au talent”

Un concurent a ridicat sala în picioare și le-a tăiat răsuflarea juraților la ediția cu numărul șapte a showului ”Românii au talent”, executând un număr de echilibristică la bastoane.

Alexandru Voinescu, care s-a recomandat Alexander Jr., un acrobat de 16 ani din București, i-a ținut cu sufletul la gură pe jurații de la ”Românii au talent” și i-a determinat pe cei din public să îl aplaude în picioare după ce a prezentat pe scenă un număr de echilibristică la bastoane.

Citeste si

Aproape de finalul numărului său de echilibristică la bastoane, acrobatul a efectuat un artificiu tehnic, aruncând o parte dintre elementele pe care se sprijinea li revenind apoi în poziția stând pe mâini.

Toți cei din sală, dar și jurații, au crezut că se va accidenta, dar numărul a decurs cu bine până la final pentru adolescentul de doar 16 ani care a precizat că are spectacole inclusive peste hotare.

Concurentul a mers în etapa următoare cu patru de ”Da”.

Sezonul 8 al show-ului Românii au talent sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.


Citește și: EXCLUSIV/Cum a dispărut o muncă de cercetare de 12 ani la Măgurele. Aparatura care putea produce reactoare CANDU, distrusă după 1990

Share This Post

Post Comment