Alla a primit al cincilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 8. A impresionat cu un dans contemporan de excepție

Alla a primit al cincilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 8. Mihaela Rădulescu a apăsat butonul auriu ce o trimite pe Alla, care a adus pe scenă un număr de dans contemporan, în semifinala show-ului difuzat de ProTV.

Cel de-al cincilea Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 8, a fost dat la cea de-a șaptea ediție a show-ului care anul acesta se desfășoară sub spectrul ”Marea Unire a Talentului”.

Citeste si

Alla, în vârstă de 18 ani, din Cluj, a cucerit cu mișcările sale de dans contemporan nu doar publicul, ci și pe cei patru jurați, iar MIhaela Rădulescu, singura care mai putea să apese butonul auriu care trimite un concurrent direct în semifinale, nu a ezitat să facă acest lucru.

”Am simțit așa de multe pentru copilul ăsta atât de talentat și am văzut Golden Buzz-ul atât de potrivit pentru copilul acesta care merită o șansă, acum, la 18 ani, de ce să mai aștept?” a spus Mihaela Rădulescu.

Alla a primit al cincilea Golden Buzz la Românii au talent

”Am apăsat cu inima, nu cu mâna. N-a fost un gest, ci un reflex emotional”, a scris Mihaela și pe Twitter.

Alla a primit al cincilea Golden Buzz la Românii au talent deși a dansat cu glezna bandajată

Alla a câștigat Olimpiada de Coregrafie cu tibia crăpată, iar acum a venit la Românii au talent cu o entorsă la gleznă.

AICI, video cu numărul pus în scenă de Alla.

Balerina Bianca Badea este primul Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 8. La doar 11 ani, micuța balerină din Bucurști a impresionat juriul cu dansul ei perfect, iar Andra a apăsat putonul auriu care a trimis-o direct în semifinale.

Ripperz Crew este cel de-al doilea Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 8, dat de Andi Moisescu. Trupa a cucerit definitiv jurații cu numărul lor de breakdance.

Duetul ”Mirabela Dauer – Dan Spătaru” merge direct în semifinale după ce în ediția a patra Florin Călinescu a acordat al treilea Golden Buzz al sezonului la Românii au talent pentru Laura Bișog, 46 de ani, din Iași, și Grigore Luca, 53 de ani, din Sibiu.

Al patrulea Golden Buzz al sezonului 8, la Românii au talent, a fost dat de Smiley și Pavel Bartoș, în ediția de vineri seara, 16 martie. Cesima Nechifor, în vârstă de 16 ani, a îmbinat perfect baletul, gimnastica, dansul contemporan și teatrul.

Sezonul 8 al show-ului Românii au talent sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii diverse.

În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii pot urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.


Citește și: ANALIZĂ | Renault discută o posibilă fuziune cu Nissan. Ce înseamnă acest lucru pentru România

Share This Post

Post Comment