Ana Cernicova și Amelia Uzun, un nou moment de senzație la Românii au Talent (VIDEO)

Ana Cernicova și Amelia Uzun au oferit un nou moment de senzație, în semifinala Românii au Talent. Au cântat ca într-un basm, au impresionat juriul, dar și publicul.

Citeste si

Jurații, impresionați până la lacrimi, s-au întrecut în laude, la adresa celor două, mamă și fiică, iar cuvintele frumoase le-au bucurat pe concurente.

Andra, în lacrimi, la Românii au Talent

“Este momentul meu preferat, e un moment demn de finală, m-am gandit la fiica mea, Eva, peste câțiva ani”, a mărturisit Andra.

Florin Călinescu a fost mai scurt: “Am descoperit sursa încălzirii globale”

“Ati făcut lucrurile și mai simple, a fost un moment de familie, foarte românesc, pe care oamenii îl vot vota”, a spus Mihaela Rădulescu.

“Ce aș mai putea să zic? Asta mică… zici că e un clopțel, iar mămica are centura neagră… la cântat! Într-un singur cuvânt, basm. A fost basm”, a comentat Andi Moisescu.

Ana Cernicova și Amelia Uzun – La cinci ani, Amelia a cântat pentru prima dată pe scenă. Un an mai târziu a devenit cunoscută atât în țară, cât și în străinătate.

Talentul l-a moștenit de la ambii părinți, Ana și Valentin. O luau cu ei la petreceri, iar micuța voia să cânte singură, cu bandul, în locul lor. Acum visul ei este să ajungă ca Beyonce. Ana Cernicova s-a născut în Chișinău.

La vârsta de șapte ani începea să ia lecții de pian și canto, iar la opt ani a câștigat primul ei premiu internațional.

Ulterior, Ana a studiat canto clasic la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. În momentul de față, Ana este soprană la Teatrul de Operă și Balet din Chișinău.

Amelia Uzun si Ana Cernicova, la preselecții

Amelia Uzun si Ana Cernicova, la preselecțiiCITEȘTE ȘI… VIDEO/Revoltă într-o comună din Vaslui. Localnicii acuză că le-au fost trimise rachete care să alunge ploaiaShare This Post

Post Comment