Anamaria Prodan, mesaj emotionant pentru mama ei, care e în stare critică:”Aş da din timpul meu ca tu sa rămâi!”

Anamaria Prodan i-a făcut pe fani să plângă cu un mesaj extrem de emoţionant pentru mama sa, grav bolnavă. 

“Iubirea vieții mele … MAMA…Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine sau ți-as da jumătate din al meu…Aş opri timpul tău si l as cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp …pentru ca ai vrut atât de mult sa strângi pentru noi avere…. sa nu ne arate nimeni cu degetul …. sa fim cei mai buni ….cei mai respectați, cei mai demni cei mai buni! 

Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti , sa arați așa de vis cum ai arătat toată viața …. sa rămâi plina de viaţă și de cântec….

Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriti .. toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită , toată dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream.” a scris ea.

“Aş opri timpul ca să ai timp sa trăiești și pentru tine.As opri timpul ca sa mi înregistrez pe retina forever fiecare gest al tău și fiecare grimasa pe care o faci, de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumneaeu va decide ca are nevoie de tine …iar eu …voi avea nevoie de amintirea ta sfânta. 

As opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte , despre respect, despre voința , despre alegeri ,despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpățânarea de a trăi pentru cei pe care ii iubește cu patima și prin cei pe care i ai divinizat. Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată …. As da din timpul meu pentru ca tu sa rămâi!” a scris Anamaria Prodan, alaturi de o imagine in care apare alaturi de mama sa si sora , Anca, din vremurile bune, când Ionela Prodan nu bănuia că se va îmbolnăvi atât de grav.

 

Fanii i-au fosta alături vedetei. I-au transmis prin sute de comentarii gânduri de sănătate şi susţinere.
” M-ai facut sa plang! Din pacate uneori noi nu avem aceasta putere, de a- i tine.” , “Multa sănătate și multă putere să puteți trece peste orice necaz!”, “Fii puternică, Ana!” , “Multă sănătate mamei tale!” sunt câteva dintre multele comentarii ale admiratorilor săi. 
 

În urmă cu câteva săptămâni, Ionela Prodan a aflat că  pe lângă probleme grave la inimă, are şi o afectiune pancreatică. Ea a fost în repetate rânduri la Spitalul Fundeni din Capitală, unde medicii i-au făcut teste amănunţite. 

Share This Post

Post Comment