Araujo, de la AEK Atena, a oferit ratarea începutului de an! N-a putut marca de la 1 metru de poarta goală! | VIDEO

Araujo, de la AEK Atena, a oferit ratarea începutului de an! N-a putut marca de la 1 metru de poarta goală!

Campionatul Greciei oferă o luptă pasionantă pentru titlu între PAOK Salonic, echipa antrenată de românul Răzvan Lucescu, și AEK Atena, echipa înviată din propria cenușă, care în urmă cu puțini ani dăduse faliment și a ajuns în liga a patra.

Citeste si

Tot din Grecia vine și faza începutului de an, care l-a avut în prim-plan pe un jucător de la AEK, unul dintre cei care visează la titlu.

Araujo, de la AEK Atena, a oferit ratarea începutului de an! A dat-o în bară la propriu

Meciul AEK Atena – Asteras Tripolis, jucat pe 11 februarie, a început cum nu se poate mai prost pentru Sergio Araujo, atacantul gazdelor. Acesta i-a făcut pe cei 8.315 de fani prezenți în tribunele stadionului „Spyros Louis” să se ia cu mâinile de cap.

Portarul oaspeților a scăpat mingea, iar Sergio Araujo, singur singurel cu toată poarta goală în față, a tras în transversală.

Norocul lui e că L. Cristodoulopoulos a marcat, în minutul 65, altfel ar fi fost, probabil, linșat de suporteri pentru acea ratare.

PAOK și AEK se luptă singure pentru titlu, deoarece Olympiakos, multicampioana ultimilor ani, a fost penalizată cu 3 puncte în urma incidentelor de la meciul cu AEK Atena.

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”

Share This Post

Post Comment