Atacantul brazilian Neymar ar putea juca din nou pentru PSG în finalul sezonului

Starul brazilian Neymar, aflat în convalescenţă în ţara sa natală, după ce a fost operat la piciorul drept, speră să revină în echipa Paris Saint-Germain în finalul acestui sezon, pentru a-şi reintra în ritm înaintea participării la Cupa Mondială de fotbal 2018, informează presa din Brazilia, citată de Agerpres.

Dacă lucrurile vor decurge bine în privinţa recuperării sale, Neymar intenţionează să revină în Franţa la finele lunii aprilie şi ar putea evolua în ultimele trei etape din Ligue 1, în care va întâlni PSG urmează să întâlnească echipele Amiens, Rennes şi Caen.

Citeste si

Speră să prindă și finala Cupei Franței

De asemenea, atacantul speră să poată disputa şi finala Cupei Franţei, care va avea loc în data de 8 mai, pe Stade de France, în cazul în care parizienii vor reuşi să se califice în ultimul act, după semifinala cu Caen, programată peste trei săptămâni.

Neymar s-a accidentat pe 25 februarie, în cursul meciului de campionat cu Olympique Marseille. Medicul care l-a operat a estimat că perioada de indisponibilitate va fi între “două luni şi jumătate şi trei luni”, însă un nou bilanţ fi realizat la mijlocul lui aprilie.

Share This Post

Post Comment