Bărbat găsit înjunghiat pe o stradă din județul Olt. Autorul crimei este căutat

Bărbat găsit înjunghiat pe o stradă din județul Olt, în comuna Strejești, autorul crimei fiind căutat în prezent de polițiști.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Strejeşti, judeţul Olt, a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, pe o stradă din localitate, fiind înjunghiat. Procurorii şi poliţiştii încearcă acum să găsească autorul crimei, informează MEDIAFAX.

Citeste si

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că autorul crimei este necunoscut.

„Este vorba despre un omor la Strejeşti, victimă fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate. Este procurorul la faţa locului, care conduce ancheta. Deocamdată, autorul este necunoscut. Crima s-a produs prin folosirea unui obiect ascuţit-înţepator”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că victima a fost găsită înjunghiată, pe o stradă din comuna Strejeşti.

Vineri, o elevă din Vaslui a fost înjunghiată de fostul iubit după ce a amenințat-o la școală de față cu mama sa și cu o profesoară


Citește și: ANALIZĂ/Legătura dintre Facebook și Cambridge Analytica. Palantir, firma care are contracte cu NSA și CIA, este deținută de un oficial al Facebook

Share This Post

Post Comment