Bărbat înjunghiat în gât și abandonat în șanț, la Vaslui. Scenariile vecinilor

Un bărbat din Vaslui a fost găsit înjunghiat, într-un șanț, sâmbătă dimineață. Crima a avut loc în satul Armășoaia iar polițiștii și procurorii încearcă să identifice făptașul. Vecinii cred că omul a pierit de mâna fostei soții, o femeie violentă, care și-a mai înjunghiat un bărbat!

Anchetatorii au identificat victima, Gheorghe Ciobanu, în vârstă de 50 de ani, din Siliștea, satul de lângă Armășoaia. Vecinii îl descriu pe bărbatul înjunghiat ca fiind o fire liniștită care nu se certa cu nimeni. Ba chiar Gheorghe dădea o mână de ajutor oricui. “Ieri a fost văzut cum ducea o căruță de lemne la o bătrână, împreună cu un alt consătean. După aceea, Dumnezeu cu mila ce s-o fi întâmplat, ca dimineață a fost găsit mort, de către oamenii care își duceau vacile la păscut. Nouă nu ne vine să credem. La noi în sat nu se întâmplă lucruri din acestea” a a declarat o bătrână pentru ziaruldeiași.ro

Citeste si

Sătenii o bănuiesc pe fosta soție

În timp ce polițiștii și criminaliștii fac anchetă și ridică probele, sătenii au constituit deja cercul de suspecți, mai exact fosta lui nevastă care de curând și-a înjunghiat actualul soț. “Noi credem ca un posibil suspect poate fi și fosta soție. În tinerețe, nenea Gheorghe a fost căsătorit cu aceasta vreo jumătate de an. E o femeie cu antecedente, acum ceva vreme în urma, ea și-a înjunghiat actualul soț și nu a fost pusă sub acuzare, fiindcă aceasta l-a convins pe bărbat să își retragă plângerea. Nu avem nicio probă și nu știu dacă ea are vreo legătură cu această moarte suspectă, dar o bănuim pe femeie, fiindcă am aflat că bărbatul a fost găsit înjunghiat în zona gâtului” a spus un alt martor.

Share This Post

Post Comment