Bărbat prăbușit cu parapanta, în Hațeg. Victima nu-și mai poate mișca mâinile și picioarele

Un bărbat s-a prăbușit cu parapanta în Hațeg, județul Hunedoara, și a fost grav rănit la impactul cu solul. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar medicii îi evaluează starea. Parapantistul nu-și mai poate mișca mâinile și picioarele.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a prăbuşit cu parapanta, de la circa 10 metri înălţime. Accidentul a avut loc sâmbătă, în Clopotiva, localitate aflată în apropiere de Haţeg şi un loc preferat al amatorilor de zbor cu parapante, arată România TV.

Citeste si

VIDEO | O bunică de 70 de ani este pasionată de … zborul cu parapanta

Bărbatul prăbușit cu parapanta are parestezie

Amatorul de senzații tari a suferit mai multe traumatisme și nu își mai poate mișca mâinile și picioarele.

Pacientul a fost preluat de echipajul de ambulanţă, conştient, cooperant. La o primă evaluare prezinta un traumatism toracic şi de coloană lombară, cu parestazii la nivelul membrelor superioare şi inferioare. Pacientul este stabil hemodinamic şi respirator. Va fi transportat la Unitatea de Primiri Ugenţe din Hunedoara, pentru investigaţii de specialitate”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

VIDEO EXCLUSIV/ Reguli de seducție de la Cătălin Botezatu: “Trebuie să știi să surprinzi o femeie, dar e greu. Azi nu mai există astfel de bărbați”…”

Share This Post

Post Comment