Bat clopote de nuntă?Fostul soţ al Elenei Băsescu, mai fericit ca oricând.Cine e şi cum arată tânăra sexy care l-a sedus

În timp ce Elena Băsescu aşteaptă să devina mamă pentru a treia oară cu noul său iubit, Cătălin Tomata, fostul său soţ trăieşte şi el o frumoasă poveste de dragoste. 

Poreclit Syda, Bogdan Ionescu a cunoscut-o pe actuala sa iubită imediat după ce a divorţat de Elena Băsescu.
Maria Grigoriu  este un fotomodel de succes, cu o cariera înfloritoare. Tânara se mândreşte cu trăsături senzuale şi o siluetă de invidiat. Maria Grigoriu a pozat în reviste celebre, a apărut în videoclipuri şi este imaginea unei clinici din Bucureşti.

Sursa foto: Instagram

Tânara este pasionată de sport şi de pictură. Ea le-a arătat fanilor care o urmăresc pe reţelele de socializare cu ce-şi ocupă nopţile. Pictează. 


Maria Grigoriu l-a cucerit pe Bogdan Ionescu, cu care a fost surprinsa recent vizitând mânăstirile din Bucovina, iar prietenii celor doi se aşteaptă să facă pasul cel mare în curând. 

 sursa: Instagram

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au fost căsătoriţi 4 ani. Ei au împreună doi copii: o fetiţă şi un băieţel. Cei doi micuţi locuiesc împreună cu mama lor. 

Share This Post

Post Comment