Bătaie în plină stradă, în Galaţi, între două grupuri de persoane de etnie rromă. Un tânăr a fost înjunghiat în abdomen

Bătaie în plină stradă, în Galaţi, între două grupuri de persoane de etnie rromă. Se pare că totul ar fi pornit, după ce o femeie gravidă ar fi fost agresată de o persoană. În urma încăierării generale, un tânăr a fost înjunghiat în abdomen şi transportat în stare gravă la spital.

Mai multe persoane de etnie rromă au fost implicate, vineri seară, în plină stradă, în cartierul Micro 19 din Galaţi, într-o încăierare în urma căreia trei persoane au fost rănite, între care un tânăr care a fost înjunghiat în abdmonen şi transportat în stare gravă la spital. Se pare că totul ar fi pornit, după ce o femeie gravidă ar fi fost agresată.

Citeste si

La faţa locului au fost trimise echipaje medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD. “Am avut o intervenţie în această seară după ora 19.00. Este vorba despre trei victime cu tot felul de leziuni, dintre care un tânăr prezenat o plagă înjunghiată abdominală care a fost transportat la spital şi va fi supus operaţiei”, a afirmat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

La faţa locului au fost trimişi şi poliţişti şi jandarmi.

Share This Post

Post Comment