Boxerul Deontay Wilder, cercetat de WBC după ce a afirmat că vrea să-și ucidă un adversar în ring

Deontay Wilder (32 de ani), campion mondial WBC la categoria grea, va fi cercetat de WBC după ce a a afirmat că vrea să-și ucidă un adversar în ring. “Îmi doresc un cadavru în palmares. Chiar îmi doresc!”, a declarat pugilistul american în timpul unei emisiuni radio.

Întotdeauna am spus că mă transform, când sunt în ring. Nu mă enervez, nu mă sperii, nu prind fluturi. Nu am nici un fel de sentimente pentru cel pe care urmează să-l înfrunt. Sunt acolo pentru un singur lucru: să-mi fac adversarul KO. Am o forță ceva de speriat! Am crezut că mi-am atins obiectivul în meciul cu Artur Szpilka, pentru că tipul nu mai respira, când a lovit podeaua. Dar cineva o va păți, până la urmă”, a declarat Deontay Wilder.

Citeste si

Anthony Joshua, viitorul adversar

Afirmațiile sale au stârnit reacții dezaprobatoare în lumea boxului, iar conducerea WBC a anunțat că va investiga subiectul. “Îl respect pe Deontay, dar asemenea declarații sunt regretabile și nu respectă codul nostru etic”, a anunțat Jose Sulaiman, președintele WBC. Foarte probabil, Deontay Wilder va fi viitorul adversar al lui Anthony Joshua, care l-a învins ieri pe Joseph Parker.

Share This Post

Post Comment