Ce spune Laurette despre divorț. Declarație neașteptată a vedetei

Laurette a oferit amănunte despre procesul de divorț în care se află cu partenerul ei de viață.
Laurette, mamă a unei fetițe, este căsătorită cu Ciprian Nistor, care se află la închisoare. În urmă cu câteva luni, Laurette a anunțat că se separă de cel care îi este soț.

Acum, la emisiunea pe care Dan Capatos o moderează la postul de televiziune Antena 1, laurette a oferit informații noi despre procesul de divorț în care este implicată.

Citeste si

„Eu rămân ataşată. Am vorbit, dar nu am fost eu cea care a băgat divorţ. El a făcut asta şi asta se va întâmpla luna viitoare pe data de 4, la primul termen. El a băgat divorţ, dar la o săptămână m-a sunat şi a încercat să ne împăcăm. El poate spune că nu este de acord, acum vorbesc la modul general.

Eu vreau să ajung până la primul termen şi o să vedem. E foarte greu de ambele părţi şi e o tensiune foarte mare. Amândoi am făcut, la început a fost ceva foarte frumos. Încet, încet a devenit o tensiune. A avut pretenţia să stau în casă până la un moment dat, dar nu am mai rezistat. Eu sunt Capricorn şi sunt o femeie greu de stăpânit. Asta mă şi macină un pic.

De când m-am căsătorit, primul lucru pe care îl fac este să-mi facă poze şi să mă dea pe prima pagina. Adevărul e că nu mi-am făcut iubit. Sunt singură. Dacă aş face aşa ceva, m-aş despărţi de soţul meu, aş divorţa şi apoi”, a relatat Laurette la emisiunea Xtra Night Show.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


Share This Post

Post Comment