Cea mai sexy poza cu Anna Lesko din 2018. Vedeta a pozat topless la 39 de ani

Cine are nevoie de stilist cand poti sa te consulti cu peste 113.000 de persoane pe retelele de socializare?! Probabil la asta s-a gandit si Anna Lesko atunci cand s-a fotografiat in timp ce se pregatea sa isi aleaga outfitul pentru o zi obisnuita.Vedeta se uita inspre oglinda, sta cu spatele la camera si poarta doar o pereche de blugi. In partea de sus, Anna nu a simtit nevoia sa adauge nicio piesa vestimentara iainte de a-i ruga pe fani sa o ajute sa se decida daca sa poarte incaltaminte cu toc sau bocanci. Aproape 4000 de persoane i-au dat like la fotografie si peste 100 au lasat si un comentariu. 
In timp ce barbatii s-au declarat debusolati: “Numai la ce esti incalaata nu m am uitat!!!”, “La ce ai in sus, mai bine desculta!”, “Nici nu am vazut ca porti ceva in picioare…” si “Cine mai vede incaltamintea”, femeile s-au grabit sa ii spuna sa se imbrace: “ Fara stele (este tare kitsch-os!) si cu bluza/camasa/tricou ( ai alta valoare in fatza privitorilor!” si “Cu sutien, multumesc”. 

Nu doar Anna Lesko s-a dovedit a fi lipsita de inhibitii la inceputul anului. Si Mihaela Radulescu a pozat recent intr-o ipostaza asemanatoare, spre deliciul fanilor ei.

Share This Post

Post Comment