Cele mai bune glume despre prețul cireșelor, apărute pe internet (FOTO)

Cine are poftă de cireşe va trebui să se mulţumească cu cele din import, din Grecia mai exact, iar în marile magazine kilogramul costă între 50 şi 100 lei. Și cum românul face haz de necaz, au apărut deja cele mai bune glume despre prețul cireșelor, pe internet.

Așadar, cireșele au prețuri astronomice și glumele de pe rețelele de socializare au mare succes în rândul românilor atunci când un kilogram de cireșe bate prețul caviarului.

Citeste si

Totuși, la piaţă, cireşele româneşti au un preţ de aproximtiv 20-30 de lei pe kilogram, potrivit Digi 24.

Cumpărătorii spun, însă, că preţurile sunt mari, dar producătorii susţin că nu pot vinde în pagubă, pentru că cireșele de mai sunt puține și scumpe, din cauza vremii nefavorabile.

În fine, revenind la glume… nu rata videoclipul haios lansat de Jandarmeria Română, în care un  transport cu cireșe este păzit de mascați.

O campanie inedită, pornind de la această realitate, se derulează la Iași, unde reprezentații regiei de transport atrag atenția călătorilor să fie cu ochi-n patru ca nu cumva cineva să le fure cireșele (FOTO main): Mare grijă la cireșe! Hoții acționează nestingherit în autobuze, la Iași.

Au apărut chiar și cireșe toxice într-un hipermarket din Iași. Cumpărătorii erau avertizați să le decojească! Până la urmă, protecția Consumatorului a lămurit misterul.

Și o firmă de curierat a intrat în această horă a glumelor despre cireșe și a postat una pe Facebook:

Glumă despre cireșe, postată pe pagina de Facebook Fan Courier

Mai mult, așa cum a apărut programul  “Prima Casă”, pentru a putea fi accesibilă o locuință nouă, așa a fost “lansat” și programul “Primul Kilogram”, pentru cei ce au poftă de cireșe, dar nu-și permit:

Programul 'Primul Kilogram', pentru cireșele prea scumpe (Glumă)

Pe pagina de Facebook.com/notulaiDoamne am găsit următoarele glume:

Vând sâmbur de cireașă, cu 5 lei! (Glumă)

Cireșe, în valoare de 50 de lei, găsite pe stradă

Sa furi cireșe, în ziua de azi, este ca și cum ai jefui o bancă (Glumă))

Dar și pe pagina de Facebook/Taiem frunze la caini am găsit ceva la fel de interesant și actual:

Cerere pentru jumătate de cireașă, la aprozar (Glumă)

Sau, tot pe Facebook găsită, o mașină blindată, pentru transporturi speciale, care s-a reprofilat. Evident, pe cireșe… foarte scumpe!

Dubă blindată, pentru transport cireșe

Nici colegii de la Times New Roman nu s-au lăsat mai prejos și au scris un articol pe acest subiect, însoțit de o fotografie reală: “Un vierme care locuia într-o cireaşă a vândut-o şi şi-a luat apartament”

“Fructele româneşti au început să apară în pieţe, dar preţul acestora e încă uşor exagerat, spun amatorii de trufandale. În urmă cu câteva zile, Mişu, un vierme în vârstă de 12 zile din judeţul Vâlcea, a vândut în piaţa Domenii cireaşa în care locuia, iar cu banii obţinuţi şi-a cumpărat un apartament de 3 camere într-un cartier select al Capitalei.

Cireșe foarte dulci, la prețul de 150 lei/kg

“Am un prieten care se pricepe la imobiliare. Eu mă gândeam să mai ţin cireaşa, dar el mi-a spus că e momentul să vând. Într-un fel, nu regret, presimt şi eu că o să plesnească bula asta fructiferă”, spune viermele. “Nu vă spun exact cât am luat pe cireaşă, dar a fost suficient ca să-mi iau un apartament OK într-un bloc nou, cu lift şi vecini civilizaţi. Pentru copii, mai mult, că eu mă simţeam bine şi în cireaşă sau măr, la ţară.”

“Restul banilor i-am pus deoparte, poate reuşesc să pun pe picioare o mică afacere. Ceva online, care să nu presupună contact direct cu oamenii, fiindcă mulţi încă au prejudecăţi”, recunoaşte micul nevertebrat.CITEȘTE ȘI… REPORTAJ/ Actriţa Dorina Roman şi-a deschis propriul teatru la Braşov. “Dacă nu muşti din scenă până la lacrimă şi sânge, publicul simte și nu mai vine“Share This Post

Post Comment