Claudiu Manda, reacție în scandalul Dragnea-Ponta: ”L-am întrebat pe domnul Maior dacă s-a implicat vreodată în constituirea vreunui guvern şi a spus că nu”

Senatorul PSD Claudiu Manda, şeful Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, a declarat miercuri că fostul şef al SRI, George Maior, a spus la comisie că nu s-a implicat niciodată în constituirea vreunui guvern. Declarația senatorului vine în contextul în care Liviu Dragnea l-a acuzat pe Victor Ponta că atunci când a fost numit premier,  ar fi stabilit lista membrilor guvernului său împreună cu directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior.

“L-am întrebat pe domnul Maior dacă s-a implicat vreodată în constituirea vreunui guvern şi a spus că nu, respinge această declaraţie. Sigur că de aici încolo rămâne să vedem dacă ne-a minţit domnul Maior sau cum or sta lucrurile”, a precizat Manda, la Senat.

Citeste si

Întrebat despre acuzația lui Liviu Dragnea potrivit căreia lui Victor Ponta i s-a dat lista cu miniştrii din Cabinet de către George Maior, Manda a arătat că îl aşteaptă pe liderul PSD la comisie. ”Îl aşteptăm în primul rând la comisie să le spună într-un cadru oficial, o să fie invitat la comisie şi atunci o să discutăm detaliile”, a afirmat Manda.

Întrebat dacă o să-l mai cheme pe George Maior la comisie, senatorul PSD a spus că rămâne de văzut dacă “sunt elemente” în legătură cu activitatea Serviciului. “Rămâne să vedem ce lucruri mai apar la comisie şi dacă mai avem de lămurit cu domnul Maior sigur că o să ne lămurim”, a mai spus senatorul PSD.

Citește și: VIDEO / Psiholog, despre iubita lui Dragnea: Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui

Share This Post

Post Comment