Cristina Țopescu, detalii despre starea de sănătate a tatălui său. “Sper încă într-o minune”

Cristina Țopescu, detalii despre starea de sănătate a tatălui său, comentatorul sportiv, Cristian Țopescu. Acesta se afla internat la Spitalul Elias din Capitală, în urma problemelor grave de sănătate.

Cristina Țopescu le-a transmis prietenilor virtuali să se roage pentru părintele ei, care se află în stare gravă la spital.

Citeste si

“Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viața am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viața e o lupta, deci te luptă! Și acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun și eu acum, când mă înțelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte și vă mulțumesc din suflet celor care sunteți alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup și suflet pentru țară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate și asta îl costă.

Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, și-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru țara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Și-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puțin obosit, dar iubirea noastră și poate și a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul și le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

Cristian Topescu, în vârstă de 81 de ani, a fost adus marți, 8 mai, la Spitalul Elias din Capitală, fiind la un pas de moarte. Se pare că acesta nu și-a luat medicamentele pentru diabet.

Citește și

Ce mesaj transmite și ce înseamnă ”sunetele de găină” din piesa câștigătoare a Eurovision 2018

Share This Post

Post Comment