CSM București, campioană la volei feminin. Echipa Capitalei mai are nevoie de două puncte marți, în etapa a 27-a, a noua din faza a doua

CSM București, campioană la volei feminin. Echipa Capitalei mai are nevoie de două puncte în etapa a 27-a, a noua din faza a doua.

În urma victoriei de joi seară, din etapa a 26-a, CSM București și-a asigurat, practic, primul titlu național la volei feminin senioare din istoria clubului, informează voleiromania.ro. Gruparea din Capitală mai are nevoie de numai două puncte în ultimele două etape, când joacă la Târgoviște și acasă cu Agroland, pentru a nu mai putea fi ajunsă de a doua clasată, CSM Volei Alba Blaj.
În aceste condiții, România va fi reprezentată în viitoarea ediție a Cupelor Europene de primele cinci clasate din actualul campionat, astfel: CSM București va debuta în turul 4 (faza grupelor) din Liga Campionilor, CSM Volei Alba Blaj va intra în urnele tragerii la sorți într-unul dintre cele trei tururi preliminare ale Ligii Campionilor, Știința Bacău și CSM Târgoviște vor juca în Cupa CEV, iar UVT Agroland Timișoara va evolua în Cupa Challenge.

Citeste si

Turneul locurilor 1-6
17 aprilie
17.00 CSM Targoviste – CSM Bucuresti
17.00 CS Stiinta Bacau – CSM Volei Alba Blaj
19.30 ACS Agroland Timisoara – CSM Lugoj

Clasamentul turneului 1-6:
1. CSM București 70p
2. CSM Volei Alba Blaj 65p
3. CSM Târgoviște 52p
4. Știința Bacău 50p
5. UVT Agroland Timișoara 42p
6. CSM Lugoj 20p

Turneul locurilor 7-10 a fost anulat în urma deciziei din 26 februarie 2018 a Comitetului Director al Federației Române de Volei.

Clasamentul final rămâne cel fixat după sezonul regulat:
7. Dinamo București 14 puncte
8. Universitatea NTT Data Cluj 11 puncte (setaveraj 16:45)
9. ACS Penicilina Iași 11 puncte (setaveraj 17:48)
10. CSU Medicina CSȘ Tîrgu Mureș 7 puncte

Citiți și CSM Volei Alba Blaj – Galatasaray, în semifinalele turneului Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin

Share This Post

Post Comment