Cum se pregătește Mihaela Rădulescu înainte de emisiunea “Românii au talent”. “Izolare, pe cât posibil”

Mihaela Rădulescu a detaliat face înainte de a apărea la emisiunea “românii au talent” pentru a arăta fără cusur.

Mihaela Rădulescu arată extraordinar de bine, fiind una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. Cea supranumită diva de la Monaco este dependentă de sport și are și un stil de viață cât se poate de sănătos.

Citeste si

Jurata de la emisiunea “Românii au talent”, de la Pro TV, a fost întrebată ce face înainte de a apărea la TV de arată impecabil.

Mihaela Rădulescu și-a dezvăluit secretele de frumusețe, oferind detalii în acest sens pe o rețea de socializare.

“Cum mă pregătesc de emisiune ? M-ați tot întrebat, iată răspunsul -un tratament cosmetic și o perfuzie cu vitamine, minerale și antioxidanț …fac minuni pentru ten… O vizită scurtă pentru un bronz discret, nicio mâncare greu digerabilă în ziua emisiunii, sport măcar 20 de minute, o masca bună pentru păr și una pentru fatza înainte de machiaj și coafat.

Izolare, pe cât posibil:), pentru că vreau să am mintea odihnită și concentrată pe muncă și… voie bună -asta nu-i greu, atunci când îți iubești munca și echipa . Documentație de citit, repetiții, probe tehnice, ședințe… astea sunt incluse în “pachet” :). Spor și vouă, la orice va cheamă viața! #beautytips #myway #superpower #nosecrets 🙂 #sharethelove @romaniiautalent @protv_românia”, a explicat Mihaela Rădulescu.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului


Share This Post

Post Comment