De Ziua Îndrăgostiților, Liviu Teodorescu îți cântă LIVE melodia preferată. Dedicații pentru persoana iubită, pe Facebook-ul Libertatea!

Astăzi, începând cu ora 14.oo, Libertatea și Liviu Teodorescu au o surpriză pentru toții îndrăgostiții. Nu trebuie decât să intri pe Facebook-ul Libertatea și să-i ceri simpaticului cântăreț să-i dedice o melodie (la cerere!) iubitei sau iubitului tău!

Pentru Liviu, care este un romantic incurabil, un moment precum ”Ziua îndrăgostiților” nu putea să treacă ne…cântat. Așa că simpaticul cântăreț va fi prezent în platoul Libertatea, începând cu ora 14.00, alături de chitara sa și va interpreta toate melodiile de dragoste pe care le știe. Și, zice el, știe destule. Atât de multe încât lansează tuturor îndrăgostiților provocarea de a apela la el, în caz că nu știu cum să-și declare dragostea!

Citeste si

Libertatea și Liviu Teodorescu lansează, așadar, un program de dedicații muzicale pentru îndrăgostiți. Intra pe Facebook-ul Libertatea și scrie-i în direct lui Liviu ce piesă vrei să cânte și cui să i-o dedice!  Te așteptăm să sărbătorim împreună iubirea, de Ziua Îndrăgostiților!


VIDEO EXCLUSIV/Asta e LIBERTATEA. Un gest mic, pentru o rușine mare. Scrisoare către Ţara Soarelui Răsare

Share This Post

Post Comment