Declarațiile handbalistelor de la Craiova, după cucerirea Cupei EHF

Declarațiile handbalistelor de la Craiova, după cucerirea Cupei EHF.

Bogdan Burcea, antrenor: ”Emoții am avut pe parcursul întregului sezon. Am întâlnit echipe puternice. Îmi doresc ca CSM București și Potaissa Turda să câștige și ele trofeele, să demonstrăm că handbalul românesc este valoros. Munca noastră a fost răsplătită așa cum nu speram. Pentru mine acest trofeu înseamnă enorm”.

Citeste si

Anamaria Țicu, cea mai bună marcatoare a meciului, 11 goluri: “Nu am cuvinte să descriu această bucurie. Le mulțumim în primul rând acestor oameni minunați care ne-au adus această victorie, ne-au împins de la spate în momentele cheie. E un vis devenit realitate și vrem să ne bucurăm împreună cu acești oameni minunați. De obicei, așa câștigăm noi, la limită. Ne pare rău că le dăm palpitații oamenilor, dar așa e mai frumos. Cred că diferența s-a făcut din partea publicului, dar și la sufletul pe care l-am pus pe teren. Azi am jucat din plăcere. E un mare pas înainte pentru noi, pentru oraș și pentru acești oameni minunați. Fetelor de la CSM București le doresc să câștige Liga Campionilor”.

Yulyia Dumanska, eroina din poarta Craiovei: ”Este un lucru extraordinar pentru mine. A fost visul nostru. Suntem foarte fericite. Mulțumim din suflet tuturor. Am resimțit oboseală în repriza secundă, dar am fost unite. Ne-am dorit să ajungem cât mai departe, dar n-am crezut că vom câștiga trofeul”.

Patricia Vizitiu: ”Am crezut în această performanță. Diferența a făcut-o apărarea și dorința de a câștiga la cinci goluri. În sfârșit, sunt și eu fericită că am ridicat un trofeu deasupra capului”.

LIVETEXT finala Cupei EHF 2018 la handbal feminin: SCM Craiova – Kristiansand 30-25.


Citește și: EXCLUSIV/Voicu Nicoleta, iubita lui Gheorghe Turda, e supărată pe cei care comentează diferența de vârstă dintre ei. ”Nimeni n-o să ne despartă”

Share This Post

Post Comment