Delia are o mare dilemă. Și-a luat fanii la întrebări

Cântăreața Delia s-a trezit în fața unei dileme în ziua de Florii. Vedeta și-a întrebat prietenii virtuali dacă ar trebui să-și aniverseze ziua numelui sau nu.

Delia, care de curând a fost surprinsă la o clinică de fertilizare, și-a luat fanii la întrebări în ziua de Florii. Cântăreața a mărturisit că are o dilemă și nu știe dacă este sau nu și ziua ei de nume.

Citeste si

“Dilemă! Mă serbez sau nu?;))) Delia vine de la dalie?”, i-a chestionat Delia pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Mesajul este însoțit de o fotografie în care Delia apare cu o perucă brunetă.

Fanii s-au grăbit să o lămurească pe Delia, care are un dressing absolut impresionant, dar i-au atras atenția și asupra look-ului, cu perucă brunetăp, de care nu au fost foarte încântați.

“Ce dilemă?!!! Tu ești… o floare rară ! Serbează-te, nebunatico!”,  “Clar da ! Dacă e loc de cadouri de ce nu? ? ❤️❤️❤️”,  “La mulți ani! Dar nu te mai vopsi brunetă!!! E mai bine să fii blondă!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Delia de la fanii săi.


Citește și: EXCLUSIV/ Helmuth Duckadam împlinește 59 de ani. “Mama s-a rugat de moașă să nu mă treacă pe 1 aprilie. Degeaba…”


Share This Post

Post Comment