Dică s-a enervat: ”Rednic să se ducă la Dinamo, că acolo nu mai sunt performanțe”

Dică s-a enervat: ”Rednic să se ducă la Dinamo, că acolo nu mai sunt performanțe”. Nicolae Dică s-a enervat pe cei care l-au propus pe Mircea Rednic la FCSB.

Mircea Rednic e liber de contract și, conform obiceiului foarte uzat și de Marius Șumudică, a început să se autopropună la FCSB. Mai mult, a găsit și „aliați”, care i-au ținut isonul.

Citeste si

„Am văzut ce au declarat Bratu și Marica. Au spus că Rednic ar fi bun la Steaua, că ar face performanță. Rednic ar fi mai bun la Dinamo, că acolo a făcut el performanță. Cunoaște și clubul și ar fi potrivit.

Dică s-a enervat: „Puteau să spună «Steaua are antrenor. Vom vedea din vară ce va fi»”

Să se ducă acolo, că Dinamo nu a mai avut performanțe în ultimii ani. M-au deranjat declarații, pentru că sunt colegi de-ai mei. Puteau să spună «Steaua are antrenor. Vom vedea din vară ce va fi».

Eu am dus echipa asta în primăvara europeană și mă bat pentru câștigarea campionatului. Mi-am îndeplinit un obiectiv, calificarea în grupele unei competiții europene, și-l pot îndeplini și pe al doilea.

Atât timp cât am fost adus aici și am rezistat, înseamnă că cei din club au încredere în mine”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de azi.


CITEȘTE ȘI: 

Cristi Chivu, cu două fețe. În 2005, făcea bășcălie de Generația de Aur, acum îi plânge de milă lui Hagi și lui Popescu

Share This Post

Post Comment