Dieta cu grapefruit sau dieta Hollywood. Cum te ajuta sa fii mai supla cu 10 kilograme

Dieta cu grapefruit poate fi foarte eficienta pentru ca fructul-vedeta taie pofta de mancare, elimina colesterolul si arde grasimile din organism. Majoritatea persoanelor care incearca aceasta dieta timp de 1 saptamana reusesc sa slabeasca intre 6 si 8 kilograme, insa va sfatuim ca inainte de a o incepe, sa consultati medicul.


Meniu sugerat


Pentru micul dejun puteti consuma ½ grapefruit sau 400 ml suc de grapefruit fara zahar, doua oua (pregatite dupa preferinta) si doua feliute de sunca fara grasime (se recomanda carnea de pui sau de curcan).


La masa de pranz se poate consuma ½ grapefruit sau 400 ml suc de grapefruit fara zahar, carne de pui, vita sau curcan (fiarta sau pregatita la grill) si salata de legume in orice combinatii, chiar si cu un dressing redus de calorii.


Pentru cina, de asemenea, ½ grapefruit sau 400 ml suc de grapefruit fara zahar, si un fel principal usor: peste ori o salata din legume proaspete. Se accepta si un shake din fructe si lapte.


Ce e permis si ce nu


Reduceti consumul de cafea. Cofeina reduce din efectul insulinei, acela de a echilibra procesele de ardere. Incercati sa va limitati doar la o ceasca de cafea la micul dejun.


Nu mancati intre mese. Daca respectati combinatia de alimente sugerata mai sus, nu veti ajunge sa simtiti senzatia de foame.


Nu consumati dulciuri, paine, cartofi. Aveti liber la carne slaba (vitel, curcan, pui), salate si legume. Dar fiti atente la combinatia de alimente si neaparat consumati ½ grapefruit sau 400 ml suc de grapefruit natural, fara zahar, pentru ca aceasta este cheia acestei diete cu grapefruit, catalizarea grasimilor sustinute de grapefruit.

Share This Post

Post Comment