Dinamo l-ar putea avea președinte pe Ciprian Marica. Poziție de conducere și pentru Radu Nunweiller

Dinamo l-ar putea avea președinte pe Ciprian Marica. Poziție de conducere și pentru Radu Nunweiller. 

Dinamo se zbate în „mocirla” din play-out, Ionuț Negoiță vrea să scape de club, iar, cel puțin la nivel declarativ, s-au conturat două tabere care ar dori să pună mâna pe „roș-albi”.

Citeste si

Pe de o parte e Adrian Thiess, care promite că vine cu investitori străini, pe de alta e tabăra „de partid”, care se va organiza un ONG, teoretic, „al fanilor”, dar printre suporterii care și-au arătat disponibilitatea să se implice sunt și personaje politice, precum Adrian Năstase.

Se spune că gașca care se strânge în jurul lui Cornel Dinu n-are nicio legătură cu suporterii, ci cu Nicolae Badea, care s-a lămurit că n-are cum să mai primească milioanele de euro pe care i le datorează Ionuț Negoiță și vrea iar clubul.

Dinamo l-ar putea avea președinte pe Ciprian Marica. Ce vor spune fanii?

Adrian Thiess, deși n-a venit cu nimic concret până acum, deși s-a lăudat cu mulți investitori străini, a pomenit despre organigrama viitoarei societăți.

Președinte ar urma să fie Ciprian Marica, jucător crescut în „Groapă”, care și-a încheiat cariera la Steaua. E de urmărit cum vor reacționa fanii la această posibilă soluție.

În conducere ar urma să fie inclus și Radu Nunweiller, glorie a clubului în anii 70, fratele celebrilor Lică și Nelu, oamenii care i-au adus clubului porecla de „câini roșii”.

„Am discutat cu mulți, cu Ioan Andone, care e un prieten al meu, Ciprian Marica, oameni care sunt alături de club de mulți ani.

Viitorul președinte nu a condus niciodată un club, dar are multă expertiză și are multă școală. Viitorul președinte e din fotbal și a jucat si la Dinamo”, a declarat Thiess.


CITEȘTE ȘI: 

Daniel Prodan, batjocorit și după moarte. Cum a pierdut procesul cu FRF. Soțul unei judecătoare, afaceri cu federația / EXCLUSIV

Share This Post

Post Comment