Doi tineri s-au sinucis în gara Doncaster din Marea Britanie. S-au îmbrățișat și s-au aruncat în fața trenului

Doi tineri s-au sinucis în gara Doncaster din Marea Britanie și i-au șocat pe apropiații care-i știau un cuplu fericit. Înainte de a-și pune capăt zilelor, Melissa Wood, o femeie de 27 de ani, și-a îmbrățișat iubitul alături de care s-a aruncat în fața trenului. Gestul lor șocant a fost văzut de călători prezenți în gară, la o oră de vârf. În ultimul mesaj publicat pe Facebook, tânăra scria că nu fusese „niciodată atât de fericită”.

Melissa Wood se iubea cu Christopher Linley, un tânăr de 34 de ani care se ocupa cu decorațiunile interioare. Îndrăgostiții au fost văzuți, marți, în gara din Doncaster, în timp ce cumpărau bilete de tren, scrie Daily Mail.

Citeste si

După ce au intrat pe peron, tinerii s-au îmbrățișat și apoi s-au aruncat în fața trenului care intra în gară, sub privirile îngrozite ale călătorilor. Oamenii au sunat la 112, însă medicii de la ambulanță, sosiți la locul nenorocirii, n-au mai putut să-i mai salveze.

Apropiații sunt în stare de șoc deoarece știau că Melissa și Christopher erau un cuplu fericit. Cu o oră înainte de a recurge la gestul extrem, Melissa scria pe pagina de Facebook că își iubește viața.

„În viața mea, n-am fost niciodată atât de fericită. Îmi place casa mea și sunt împreună cu cel mai bun bărbat”, a scris tânăra pe rețeaua de socializare.

La rândul său, Christopher scria că este extrem de fericit.

„Fericirea mea poate fi explicată ușor. Am găsit, în sfârșit, acea persoană de pe fața Pământului care este la fel de relaxată și dornică de fericire ca mine”, scria bărbatul care s-a aruncat în fața trenului, împreună cu iubita lui.

În timp ce rudele îi plâng pe cei doi tineri, anchetatorii britanici au o misiune dificilă: să-i identifice pe martorii care au asistat la scena înfiorătare și să-i audieze pentru a stabili motivele care i-au împins pe Melissa și Christopher să se sinucidă.

sursă foto: Facebook


Citește și #salvatipipera | Asociația “Metrou Ușor”: Liniile RATB preorășenești până în Voluntari ar degreva stația de metrou Pipera


Share This Post

Post Comment