Dumitru Fărcaș, decorat de Klaus Iohannis

Dumitru Fărcaş a sărbătorit în avans aniversarea celor 80 de ani, la Cluj-Napoca, unde a susţinut un concert. Cu această ocazie, interpretul de muzică populară a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis, care i-a oferit Ordinul Naţional „Serviciu Credincios” în grad de cavaler, în semn de recunoaştere pentru întreaga sa carieră, dar şi pentru contribuţia pe care a adus-o culturii, după cum anunţă Administraţia Prezidenţială.

Dumitru Fărcaş a sărbătorit la Cluj-Napoca, alături de o sală plină de spectactatori, aniversarea celor 80 de ani. Surpriza serii a venit din partea Administraţiei Prezidenţiale, care l-a decorat pe maestrul taragotist cu Ordinul Naţional „Serviciu Credincios” în grad de cavaler.

Citeste si

„Mulţumesc din toată inima, este o mare bucurie pentru mine şi o mare recunoaştere. mare mea satisfacţie şi bucurie nu este doar că îi întâlnesc pretutindeni pe unde merg. La Paris, la Londra, la Barcelon şi aşa mai departe. Marea mea bucurie este faptul că, oriunde trăiesc dragii noştri români, ei nutresc sentiment de respect şi dragoste pentru ţara lor. Eu am fost un liant şi am constat că acolo unde trăiesc români, ei se simt obligaţi sufleteşte să îşi iuească ţara. Îi mulţumesc Preşedintelui, iar această distincţie mă onorează”, a spus Dumitru Fărcaş, potrivit Transilvaniareporter.ro.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Reguli de seducție de la Cătălin Botezatu: “Trebuie să știi să surprinzi o femeie, dar e greu. Azi nu mai există astfel de bărbați”…”


Share This Post

Post Comment