Enrique Iglesias o să fie din nou tată? Anna Kournikova a postat prima imagine cu burtica de gravidă

Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt extrem de discreți cu viată lor persoanală. Deși formează un cuplu de mai bine de 16 ani, încă nu se știe dacă cei doi s-au căsătorit sau nu. Ba mai mult, au reușit să țină secret faptul că vor deveni părinți.

După 5 luni de când a născut, Anna a postat o primă fotografie cu burtica de gravidă. Cei neatenți la descrierea imaginii, ar fi putut să creadă că vedeta este din nou însărcinată, dar în realitate este vorba despre o fotografie din perioada în care era însărcinată în 37 de săptămâni cu gemenii  Nicholas şi Lucy. Poza este o dovadă clară că vedeta s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarcinii.
Deși a renunțat la cariera din tenis încă din 2003, fosta sportivă este dependentă de exercițiile fizice și a reușit să se mențină în formă chiar și în perioada sarcinii. Anna și-a revenit în timp record după ce a născut. În cel mai recent clip pe care l-a postat pe contul ei de Instagram vedeta se antrenează și are o siluetă de invidiat.
Enrique Iglesias și Anna Kournikova s-au cunoscut în 2001, atunci când rusoaica a apărut în videoclipul piesei “Escape”, jucând rolul iubitei lui Enique. Pe atunci, fosta sportivă avea doar 20 de ani, iar Enrique 26. Artistul declara la vremea respectivă: “Nu am cunoscut-o până acum, dar sunt fanul ei. Sunt convins că mulți bărbați vor să o cunoască. Este frumoasă, talentată și o jucătoare bună de tenis. Sunt convins că o să se descurce excelent în clip. Nu trebuie să fiu un actor bun ca să o sărut în clip și să pară credibil”. Se pare că atracția lor a fost atât de puternică încât au  reușit să devină unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete.

Share This Post

Post Comment