EXCLUSIV/Lili Sandu, la 39 de ani. ”Nu vreau să arăt ca o păpușă. Fiecare rid spune o poveste…”

Lili Sandu se numără printre puținele femei care nu își arată vârsta, dar pe care și-o asumă. Vedeta va împlini în luna mai 39 de ani, dar arată ca o adolescentă. Cum reușește, ne-a dezvăluit chiar ea.

Lili Sandu are un chip aproape neschimbat și pare că trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra ei.“O să fac 39 de ani peste 2 luni. Eu mă bazez foarte mult pe partea asta: ceea ce mâncăm se vede clar la suprafață. De-a lungul timpului am încercat multe produse scumpe și dacă dieta mea nu era una buna, plină de vitamine, de nutrienții necesari care într-un fel să îmi hrănească organismul, crede-mă că nu aveau niciun efect. Și atunci cred că trebuie să existe un echilibru.

Citeste si

  1. Până la 30 de ani nici măcar nu mi-am făcut un tratament cosmetic, nu am avut nevoie. Acum într-adevăr am început să acord o importanță mai mare totuși, să mă împrietenesc cu cremele. Am o piele destul de uscată și atunci folosesc ulei de cocos, ulei de tamanu, pe care l-am descoperit în Los Angeles, mi l-a recomandat un medic dermatolog”, ne-a spus ea, susținând că alimentația în combinație cu îngrijirea corespunzătoare a tenului este rețeta ei de frumusețe.

“Nu vreau să arăt ca o păpușă întinsă”

Fosta prezentatoare TV își asumă liniile de expresie și nu încearcă să le mascheze sau să scape de ele la estetician.

Nu mi-aș dori niciodată să fiu o păpușă din aceea întinsă, pentru că și ridul cred că spune o poveste și face parte din mine și din maturitatea mea. Nu pot să arăt și nici nu aș vrea să arăt de 16 ani, când eu sunt o femeie în toată firea acum”, a declarat, pentru Libertatea, Lili Sandu.

Lili Sandu: “Mă simt ca o adolescentă!”

Pentru Lili Sandu, vârsta reprezintă doar o cifră în buletin. Niciodată nu a contorizat anii ca trecând în defavoarea ei. “Nu m-a speriat niciodată înaintarea în vârstă, pentru că eu m-am maturizat destul de târziu. Am plecat de acasă la Școala Vedetelor  la vârsta de 14 ani, am trăit pe cont propriu foarte mult timp. Nu am avut timp de mine să îmi trăiesc practic adolescența aceea și a venit un pic mai târziu, cred că acesta este secretul meu.

Eu încă mă simt ca o adolescentă și să știi că este foarte importantă vârsta biologică, vârsta este doar un număr. Am cunoscut fete de 25 de ani și arătau de 40 sau de 50 și am cunoscut femei de 70, de 50, de 40 de ani care arătau superb și spiritul lor era molipsitor, aveau carismă. Acum mă simt femeie, cred că acum e perioada mea din toate punctele de vedere, îmi iubesc corpul , îmi iubesc fiecare defect pe care îl am. E o maturitate care mi-a prins bine, e bine să îmbătrânim frumos”, este convinsă Lili Sandu.

Citeste si: EXCLUSIV/ Lili Sandu, despre iubitul ei cu 12 ani mai tânăr. ”El m-a maturizat!”

Share This Post

Post Comment