EXCLUSIV/Mirabela Dauer revine pe scenă la o lună de la operație! Va cânta o singură melodie

O veste îmbucurătoare! Mirabela Dauer revine pe scenă, la o lună de la complicata intervenție chirurgicală pe care a suportat-o. Va cânta o melodie de aducere aminte a Mădălinei Manole

Aflată în perioada de recuperare, după ce i-a fost extirpat un rinichi în regim de urgență medicală (medicii i-au descoperit o tumoră la rinichiul drept și, pentru a evita agravarea stării de sănătate, au decis îndepărtarea lui), artista este convinsă că va reuși să depășească perioada de convalescență și să urce pe scenă, pe 3 martie, pentru a interpreta o melodie, în memoria bunei sale prietene, Mădălina Manole.

Citeste si

Una din respectabilele doamne din muzica românească de calitate, Mirabela a fost una din persoanele care au susținut-o pe mai tânăra sa prietenă din branșa muzicală până la consacrarea acesteia. Din păcate artista a ales să-și curme viața în urmă cu opt ani, lăsând în urmă zeci de melodii frumoase, multe urmând să fie amintite publicului în spectacolul omagial intitulat ”Fată dragă”, ce va avea loc pe 3 martie, pe scena Sălii Palatului din București. Gală dedicată marei artiste, în care îi vor aduce un tribut muzical cei mai buni soliști din generația de aur a genului muzical, amintim Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu, Nicoleta Matei, Anne’s, Daniel Iordăchioaie, Alesis, Oana Sârbu, Silvia Chifiriuc Carmen Rădulescu, Romică Țociu și Cornel Palade, Jean Paler, dar și jovialul și charismaticul prezentator de evenimente musicale Octavian Ursulescu (FOTO)

Artista, care a scris și lansat geniale melodii precum ”Fotoliul din odaie”, ”Dimineți cu ferestre deschise”, ”Dormeau pe-o frunză două stele” ori ”Morărița”, rămâne, la 70 de ani, o persoană  energică, și plină de respect meseria ei. Așa se face că Mirabela a acceptat, în ciuda recomandării medicilor, să se numere printre artiștii ce vor aminti de unica Mădălina Manole. Din cauza neașteptatei probleme medicale, Mira, una dintre cele mai bune voci feminine a muzicii pop din ultimii 30 de ani, a fost nevoită să renunțe la un turneu în Statele Unite și Canada.

CITESTE SI

VIDEO/Forța din spatele frumuseții: soția hair-stilistului Cristi Pascu e șefă de șantier și știe totul despre betoane

Specialiștii avertizează: În România ar putea apărea fenomenul de ”migrație în căutarea apei”

Share This Post

Post Comment