EXCLUSIV/Respectabilul George Natsis și-a schimbat stilul vestimentar. A lăsat hainele ”la patru ace” pentru ținute de adolescent cool!

Cândva una dintre cele mai sobre și elegante personalități din muzica românească, muzicianul George Natsis și-a schimbat total stilul vestimentar. Colaborările cu popularele emisiuni de descoperit talente de la Pro TV și mai apoi cu show-urile de divertisment de la Antena 1  l-au transformat într-un …adolescent cool!

Fără mai mai respecte regulile de etichetă vestimentară, care altădată îi erau sfinte, orchestratorul, pianistul și dirijorul uimește oriunde se află. Adio, haine la patru ace! Mai nou Natsis optează pentru ținute potrivite, mai degrabă, unor adolescenți ce-și doresc să pară cool. Fapt care face notă discordantă, spun gurile rele, atât cu vârsta, cât și cu statutul lui. Tricourile mulate sau cu imprimeuri țipătoare, dar și tenișii tip gheată, de un roșu strident, pe care îi poartă adesea, reprezintă, acum, uniforma lui, pentru fiecare apariție publică. Practic artistul apare îmbrăcat de parcă a împrumutat de la puștii care îl aplaudă din gradene.

Citeste si

Respectabilul George Natsis a lăsat hainele ”la patru ace” pentru ținute de adolescent cool!

Fire nonconformistă, George Natsis a dovedit acest lucru și în carieră, uimindu-i pe mulți când s-a ”dezbrăcat” de muzica clasică și ușoară și a plecat în turneu alături de marele chitarist american Steve Vai. În calitate de dirijor, Natsis a fost invitat să-l urmeze în turneul său european pe fostului numărul I al chitarei electrice pe întreg mapamondul. Natsis a colaborat cu toate numele mari ale muzicii pop românești, a compus muzică pentru multe emisiuni de televiziune și a fost dirijor mari proiecte concertistice românești și internaționale.

În ultimii ani, George Natsis a fost profesionistul din fața orchestrei care a colaborat cu show-ul ”Vocea României” de la Pro TV, iar în prezent, alături de echipa sa, asigură orchestrația pieselor prezentate în emisiunea ”Te cunosc de undeva!”.

CITESTE SI#salvatipipera | Cum arată intersecția A3 cu Șoseaua Petricani. Când va fi inaugurată autostrada – VIDEO

Share This Post

Post Comment