EXCLUSIV/Voicu Nicoleta, iubita lui Gheorghe Turda, e supărată pe cei care comentează diferența de vârstă dintre ei. ”Nimeni n-o să ne despartă”

La câteva săptămâni de când a hotărât să-și asume public relația cu Gheorghe Turda, solista Voicu Nicoleta este exasperată de ”grija” unora legată diferența de vârstă dintre ea și alesul inimii sale.

În loc să-și sărbătorească în sfârșit dragostea, solista, cu 23 mai tânără decât Turda, care a împlinit recent 70 de ani, a hotărât să boicoteze toate persoanele care îi trimit mesaje ce contrazic bătrâneasca vorbă ”unde dragoste e, nu mai contează diferența de vârstă”.

Citeste si

Sătulă să audă că diferența de vârstă dintre ea și reputatul solist nu se traduce prin iubire și doar prin interes, Voicu Nicoleta îi invită pe cârcotași să o cunoască mai întâi și abia apoi să se pronunțe.”Nimeni n-o să ne despartă. Mai bine ați intra în sufletul meu, așa o să aflați cu adevărat ce simt”, îi invită artista și poeta pe cei care își dau cu părerea despre sentimentele sale vizavi de respectabilul artist maramureșean.

 Voicu Nicoleta, exasperată de grija unora față de diferența de vârstă dintre ea și Gheorghe Turda

Povestea lor de iubire a fost făcută publică de ziua onomastică a maestrului – Sfântul Gheorghe, după luni în care amândoi s-au evaluat. În trecut, amândoi au fost loviți de ghinion în dragoste (Nicoleta a trecut printr-un divorț iar Gheorghe Turda a suportat un eșec sentimental- alături de mama Alinei Pușcaș-, unul ”zgomotos” în ciuda discreției sale). Cei doi sunt împreună de la începutul anului curent. ”Am spus ”Da!” relației cu un om minunat, vreau să fiu fericită!  Am dat curs iubirii mele”, ne-a declarat artista despre ceea ce simte față de omul de lângă ea.

VIDEO EXCLUSIV/Viața Mirabelei Dauer s-a schimbat total de când s-a mutat din Capitală. „Am întinerit cu 20 de ani”

Share This Post

Post Comment