Florian Coldea, audiat marți în comisia pentru controlul SRI

Florian Coldea, audiat marți în comisia pentru controlul SRI. Fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informații trebuia să fie audiat săptămâna trecută, însă președintele comisiei parlamentare, Claudiu Manda, a anunțat că acesta este răcit și nu poate veni. Ulterior, au existat speculații potrivit cărora amânarea audierii are legătură cu Congresul Extraordinar al PSD care urma să aibă loc în acel week-end. 

Fostul prim-adjunct al şefului SRI, Florian Coldea, a anunțat recent că dorește să participe la audieri în Comisia parlamentară pentru controlul Serviciului Român de Informații (SRI).

Citeste si

“Am avut două discuţii cu domnul Coldea, prima în care m-a rugat să îi transmitem o invitaţie oficială şi a doua în care am stabilit ziua de 6 martie. (…) Eu l-am sunat, (…) a spus că doreşte să vină la comisie şi că doreşte să lămurească aspectele care îl vizează pe domnia sa sau SRI – atât timp cât a fost la conducere”, spunea Manda, pe 13 februarie.

Președintele comisie, Claudiu Manda a precizat că și liderul PSD Liviu Dragnea va veni la audieri, imediat după Liviu Maior, Florian Coldea, Călin Popescu Tăriceanu și Traian Băsescu.

Liderul PSD afirmase că dorește să meargă la comisie, pentru a face declarații despre ceea ce știe, în privința statului paralel.

USR a cerut audierea lui Liviu Dragnea în comisia SRI, în data de 20 martie, însă cererea a fost respinsă la vot. Anunțul a fost făcut la finalul ședinței de către vicepreședintele Marian Gheorghe Cucșa, de la ALDE.

În replică, Traian Băsescu a transmis un mesaj cu titlul „Salvaţi-l pe Daddy”, pe Facebook, în care anunță că nu se mai prezintă la audieri, în contextul în care  majoritatea PSD-ALDE a decis să respingă solicitarea USR de audiere a lui Liviu Dragnea.

Citește și: REPORTAJ/Meci caritabil de hochei pentru un tată fără picior care-şi creşte singur copiii, după ce mama micuților a murit

Share This Post

Post Comment