Formau cel mai sexy cuplu, dar și-au spus adio! Gigi Hadid și Zayn s-au despărțit după doi ani de relație

Zayn și Gigi Hadid și-au dorit că fanii lor să afle direct de la ei veste conform căreia și-au spus adio după doi ani de relație. Artistul a scris pe Twitter: “Eu și Gigi am avut o relație incredibil de specială, plină de iubire și distracție și am un enorm respect și multă adorație pentru ea că femeie și prietenă. Are un suflet minunat. Sunt recunoscător tuturor fanilor care ne respectă această decizie dificilă și intimitatea în aceste momente. Ne-am fi dorit să aflați această veste întâi de la noi. Va iubim”.
La scurt timp, și Gigi a confirmat ruptură dintre ea și Zayn și a ales să facă anunțul tot pe Twitter: “Declarațiile de după despărțire par mai mereu impersonale pentru că nu ai cum să transmiți prin cuvinte tot ceea ce doi oameni trăiesc împreună timp de câțiva ani… nu doar într-o relație, ci în viață în general. Voi fi mereu recunoscătoare pentru dragostea, timpul petrecut și lecțiile de viață pe care eu și Z le-am împărtășit. Îi doresc numai bine și voi continuă să-l susțin că pe un prieten pentru care am un mare respect și o mare iubire. Cât despre viitor… orice este scris să se întâmple, se va întâmplă”.
Nu se știe care a fost motivul despărțirii lor dar, cu doar două luni în urmă, atunci când Zayn a împlinit 25 de ani, Gigi îi făcea declarații de dragoste pe Instagram: “Îl iubesc pe acest bărbat mai mult decât aș putea spune în cuvinte”. Tot la începutul acestui an, au apărut imagini cu noul tatuaj pe care și l-a făcut Zayn pe piept. Artistul și-a tatuat ochii iubitei lui despre care spunea în 2017 că este totul pentru el.

Fanii celor doi au fost șocați de veste, dar au apreciat faptul că s-au despărțit în condiții bune, că doi oameni maturi. 

Share This Post

Post Comment