Gyor a câștigat Liga Campionilor la handbal feminin, după o finală dramatică, decisă în prelungiri, cu Vardar

Gyor a câștigat Liga Campionilor la handbal feminin, după o finală dramatică, decisă în prelungiri, cu Vardar.

Gyor ETO și-a păstrat trofeul Ligii Campionilor, după ce, duminică, a trecut în finala disputată la Budapesta, scor 27-26 după prelungiri, de Vardar Skopje.

Citeste si

Meciul a fost dramatic, cele două echipe nereușind să se desprindă pe tabelă. După primele 60 de minute scorul a fost egal, 20-20. Vardar a fost la câteva secunde de o performanță istorică, dar, la 20-19, Amorim a înscris și a trimis finala în prelungiri.

Prelungirile au fost de-a dreptul dramatice, la ultima fază a jocului Vardar ratând incredibil egalarea. În acea fază, Canadija n-a putut s-o învingă pe portărița Eva Kiss, care a scos incredibil cu piciorul.

Gyor, al patrulea titlu continental

Astfel, meciul s-a încheiat după prelungiri cu scorul de 27-26 pentru Gyor ETO, care și-a păstrat trofeul cucerit și anul trecut.

A fost al patrulea titlu continental pentru Gyor ETO, toate trofeele fiind cucerite cu tehnicianul Martin Ambros pe bancă.

Din sezonul viitor, Martin Ambros va pleca de la Gyor pentyru a o prelua pe Rostov Don, echipă ce a terminat pe locul 4 în Final Four, după ce, în finala mică a competiției, a fost învinsă, scor 31-30, de CSM București. 


Ce mesaj transmite și ce înseamnă ”sunetele de găină” din piesa câștigătoare a Eurovision 2018

Share This Post

Post Comment