Horoscop lunar APRILIE 2018. Ce îți aduce o lună plină cu de toate, în funcție de zodie

Horoscop lunar APRILIE 2018. Din punct de vedre astrologic, aceasta luna aprilie este asa cum ii este si reputatia, amestecata, cu de toate, dealtfel asa cum va fi si din punct de vedere meteorologicm dar si al emotiilor sau intamplarilor din viata fiecaruia, gratie influentei astrale.

Va exista cate putin din fiecare, deci nu putem avea asteptari in afara de faptul ca atat situatiile placute cat si cele neplacute se vor schimba din nou. Sa reusim sa fim in pace cu toate este deja arta.

Citeste si

Pe durata intregii luni, Venus ne acompaniaza cu constelatii de conciliere si ne ajuta sa ne dezvoltam mai bine aceasta arta de a trai. Insa pentru asta, este nevoie ca mai intai sa dorim acest lucru. Pana la urma, totul este o chestiune de atitudine daca preferi sa fii in stare de razboi cu ceea ce este si se intampla sau sa fii in pace.

Iata principalele caracteristici pentru horoscopul lunii APRILIE la fiecare zodie:

Horoscop lunar APRILIE 2018. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saturn iti va testa determinarea si entuziasmul in prima saptamana deci seteaza-ti obiectivele precis. In a doua saptamana, relatiile, comunicarea si asocierile sunt resursele ce iti fac viata mai usoara. Luna noua iti va aduce schimbari surprinzatoare de situatii. Este important sa nu te incordezi pentru ca Chiron abia intra pentru 9 ani in Berbec pe 14 aprilie si ai nevoie sa te acomodezi bland cu energia aceasta. In ultima parte a lunii, continua sa te misti mai incet si astfel multe se vor rezolva si clarifica de la sine.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine este o luna foarte placuta de la cap la coada. Venus te acompaniaza si Soarele va intra in semnul tau. In prima jumatate a lunii, Marte si Saturn iti vor da energie si determinare de care vor beneficia toate eforturile tale. La jumatatea lunii, nu te astepta la prea multe de la altii sau de la tine, pentru ca asteptarile creaza o stare care iti poate afecta acest timp propice. In ultima parte a lui aprilie, lucrurile devin ceva mai serioase dar sa ramai deschis si flexibil si solutiile vor veni spre tine.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pe durata acestei luni vei fi alertat de intelegeri eronate, interpretari sau lucruri incomplete referitoare la ultimele proiecte lasate in derulare din aprilie. Din fericire, tu nu duci lipsa de idei bune, asa incat vei duce totul la rezultate satisfacatoare. Ai nevoie sa ai rabdare, in special in prima parte a lunii. Priveste indeaproape orice situatie, cantareste bine lucrurile si apoi sa ai o abordare de pas cu pas ca sa aduci imbunatatiri. Finalul lui aprilie iti aduce tot suportul necesar. Sa fii deosebit de atent la comunicarea clara si onesta, atat a ta cat si a celor din jur spre tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Share This Post

Post Comment