Horoscop, luni, 14 mai 2018. Balanțele sunt bulversate de tot ce li se întâmplă azi

Horoscop 14 mai 2018. Balanțele sunt bulversate de tot ce li se întâmplă azi

Horoscop 14 mai 2018 – Berbec

Este o zi deosebit de interesantă, dar presărată cu momente de regret, de confuzie și de lipsă de scop. Nu ai prea multe de făcut, în afară de clarificarea acestor stări.

Citeste si

Horoscop 14 mai 2018 – Taur

Este nevoie de cele mai frumoase calități pe care le ai ca să faci față onorabil gândurilor negre și pesimismului care te pot cuprinde azi.

Horoscop 14 mai 2018 – Gemeni

Încep să îți scape de sub control situații pe care le considerai ușor de gestionat. Nu este obligatoriu să evolueze spre o finalitate diferită de cea dorită de tine.

Horoscop 14 mai 2018 – Rac

Este necesar să te autoevaluezi cu sinceritate, ca să observi unde te-au adus anumite exagerări, mai ales din cauza unor emoții negative, care nu ar fi trebuit să capete atâta importanță.

Horoscop 14 mai 2018 – Leu

Ai suficientă încredere în tine cât să nu conteze foarte mult părerile negative de care te-ai putea lovi astăzi, mai ales în mediul de la serviciu.

Horoscop 14 mai 2018 – Fecioară

Sunt posibile neplăceri la serviciu sau în legătură cu o problemă de sănătate nerezolvată. O atitudine constructivă va aduce rezultate mai bune.

Horoscop 14 mai 2018 – Balanță

Tendințele acestei zile sunt atât de diverse, încât te-ar putea bulversa, dar dacă faci un efort de concentrare, vei putea folosi întregul tău potențial pozitiv.

Horoscop 14 mai 2018 – Scorpion

Ai senzația că nu vei face față tuturor problemelor care au năvălit pe capul tău, dar e doar o impresie. Un efort de organizare îți va aduce liniștea de care ai nevoie.

Horoscop 14 mai 2018 – Săgetător

Acum ai ocazia să ajungi la anumite concluzii legate de domenii importante din viața ta, cum ar fi munca, sănătatea, pasiunile de timp liber și relația cu copiii.

Horoscop 14 mai 2018 – Capricorn

A venit momentul să lași să se stingă războiul din familie și să treci la următorul nivel, care, în cazul tău, înseamnă să te preocupi de ceea ce te atrage cel mai mult.

Horoscop 14 mai 2018 – Vărsător

Ți-ar fi de mare folos un efort de cercetare a cauzelor care au dus la complicațiile din familie. Fă-o înainte de a fi luat de valul consecințelor!

Horoscop 14 mai 2018 – Pești

Ești pregătit să treci la următoarea etapă a vieții tale, care va aduce o revoluționare a relațiilor cu anturajul, dar și o valorificare mai puțin obișnuită a unor cunoștințe și abilități.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Share This Post

Post Comment