Horoscop, luni, 2 aprilie 2018. Racii trag concluzii pesimiste

Horoscop 2 aprilie 2018. Racii trag concluzii pesimiste, doar pentru că li se pare că relația de cuplu e mai dificilă decât altădată

Horoscop 2 aprilie 2018 – Berbec

Este posibil să fii suprins de reacțiile dure ale unora dintre superiori – nu neapărat față de tine. Sunt situații în care trebuie să-ți amintești cât de importantă este toleranța.

Citeste si

Horoscop 2 aprilie 2018 – Taur

Te pot cuprinde cele mai pesimiste gânduri de care ești în stare, iar acestea te vor îndemna să ai reacții nepotrivite față de cei din jur, din motive pe care nici tu nu le înțelegi.

Horoscop 2 aprilie 2018 – Gemeni

Unii dintre apropiați se opun inițiativelor tale, alții te sprijină activ. Tu alegi ce să faci în această situație, să te superi pe cei care se opun sau să îți vezi de treburi cu ceilalți…

Horoscop 2 aprilie 2018 – Rac

Poți ajunge la concluzii pesimiste doar pentru că ți se pare că relația de cuplu este mai dificilă decât altădată. Impresia ta este reală, dar e doar o etapă care se va încheia în curând.

Horoscop 2 aprilie 2018 – Leu

Eforturile pe care trebuie să le depui, deși ai fost de acord cu ele, te pot determina să te revolți împotriva superiorilor sau împotriva oricui îți iese în cale, dacă vei fi foarte nervos.

Horoscop 2 aprilie 2018 – Fecioară

Ai șansa de a schimba unele dintre planurile pe care le-ai făcut împreună cu cei dragi, de comun acord cu aceștia, bineînțeles. Oricum nu prea erai de acord cu ele.

Horoscop 2 aprilie 2018 – Balanță

De tine depinde cum va arăta această zi pentru tine. Te poți concentra pe ceea ce merge foarte bine și pe relațiile frumoase sau pe problemele nerezolvate – de exemplu, cele din familie.

Horoscop 2 aprilie 2018 – Scorpion

Poți transforma o problemă de la serviciu într-o ocazie de aur de a arăta de ce ești în stare într-o situație dificilă, când trebuie să iei decizii rapide.

Horoscop 2 aprilie 2018 – Săgetător

Ai șansa de a descoperi cea mai bună soluție pentru o problemă de sănătate sau pentru una legată de muncă. Intuiția te poate ajuta foarte mult.

 Horoscop 2 aprilie 2018 – Capricorn

O persoană din familie te sprijină cu tot ce poate și ar fi bine să apreciezi efortul său. Ești tentat să ceri mai mult, cu toate că știi că nu este corect.

Horoscop 2 aprilie 2018 – Vărsător

O discuție banală poate deveni sursă de inspirație pentru tine, fiindcă va scoate la lumină adevăruri dureroase, dar eliberatoare.

Horoscop 2 aprilie 2018 – Pești

Ai ocazia să vezi cu ochii tăi rezultatele muncii depuse cu mare determinare în ultima perioadă. Vei simți nevoia să le fii recunoscător tuturor celor implicați.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Share This Post

Post Comment