Horoscop, sâmbătă, 12 mai 2018. Berbecii au parte de tensiuni în relațiile cu șefii sau cu persoane în vârstă

Horoscop 12 mai 2018. Berbecii au parte de tensiuni în relațiile cu șefii sau cu persoane în vârstă

Horoscop 12 mai 2018 – Berbec

Pot să apară tensiuni din senin, mai ales în relațiile cu persoanele mai în vârstă sau cu superiorii. Ar trebui să iei în calcul nevoia de a face unele concesii.

Citeste si

Horoscop 12 mai 2018 – Taur

Există riscul să faci o selecție cam dură a planurilor de viitor și din acest motiv să procedezi la fel cu cei care te înconjoară, fără să îți dai seama.

Horoscop 12 mai 2018 – Gemeni

Este posibil să ai impresia, deosebit de descurajantă, că ai epuizat toate atuurile și nu vei face față unor asalturi ale adversarilor, fie ei cinstiți sau necinstiți.

Horoscop 12 mai 2018 – Rac

Totul se face în viteză astăzi și poate că e mai bine așa, în anumite situații, dar nu și în judecarea unor probleme legate de evoluția profesională sau de relația de cuplu.

Horoscop 12 mai 2018 – Leu

Te vezi din nou nevoit să reevaluezi propriul nivel de rezistență la efort și să îl depășești și pe acesta, nu de alta, dar volumul de muncă va crește constant.

Horoscop 12 mai 2018 – Fecioară

Este necesar să apreciezi eforturile pe care cei dragi le fac pentru a-ți face viața mai frumoasă sau mai ușoară, chiar dacă nu au cine știe ce succes.

Horoscop 12 mai 2018 – Balanță

Vechile probleme din familie pot lua o turnură interesantă și așa vei realiza că poate ieși ceva bun și din aceste situații dificile.

Horoscop 12 mai 2018 – Scorpion

Discuțiile cu cei din anturajul apropiat se vor dovedi o mare pierdere de timp, dar tot e bine să nu renunți la ele, pentru a păstra un anumit echilibru în relații.

Horoscop 12 mai 2018 – Săgetător

Te încearcă tot felul de temeri, în special legate de viitorul situației financiare și de resurse. Va trebui să le gestionezi inteligent.

Horoscop 12 mai 2018 – Capricorn

Știi deja că este necesar să te ocupi de cei dragi în cel mai bun mod posibil. Dacă vei face acest lucru și cu tragere de inimă, va fi și mai bine.

Horoscop 12 mai 2018 – Vărsător

Relațiile cu familia trec print-un proces de durată de transformare și de aceea apar și situații de criză, deosebit de neplăcute, dar care fac parte din proces.

Horoscop 12 mai 2018 – Pești

Ai tendința de a păstra pentru tine gândurile triste și dezamăgirile, deși știi că te-ai elibera mai ușor de ele, dacă le-ai rosti clar.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Share This Post

Post Comment