Horoscop, sâmbătă, 31 martie 2018. Leii au o imagine mai bună la serviciu

Horoscop 31 martie 2018. Leii au o imagine mai bună la serviciu și în familie. Încep să primească semnale pozitive

Horoscop 31 martie 2018 – Berbec

Ai șansa de a tempera conflictele care stau să izbucnească în cuplu sau alte relații importante. Este suficient să îți dorești sincer acest lucru, chiar dacă nu va fi ușor.

Citeste si

Horoscop 31 martie 2018 – Taur

Începi să te simți bine și să se vadă acest lucru cu ochiul liber. Ai motive să te îngrijești mai mult, dar și să dăruiești din această stare bună de care te bucuri.

Horoscop 31 martie 2018 – Gemeni

Starea de sănătate va intra într-o etapă mai bună, la fel și relațiile profesionale, așa că te poți considera eliberat de mai multe griji deodată.

Horoscop 31 martie 2018 – Rac

Te orientezi imediat către cei care te pot ajuta să fructifici ceea ce îți spune intuiția, și anume faptul că această zi aduce șansa de a reconstrui armonia în familie și nu numai.

Horoscop 31 martie 2018 – Leu

Începi să te bucuri de o imagine mai bună la serviciu și în familie. Rezultatele nu le vei vedea imediat, dar nimeni nu te oprește să observi primele semnale pozitive.

Horoscop 31 martie 2018 – Fecioară

Revii la gânduri mai bune, la o stabilitate care ți-a lipsit, mai ales în problemele legate de viitor. Ar fi bine să nu refuzi invitația acestei zile de a reveni la o dispoziție mai calmă.

Horoscop 31 martie 2018 – Balanță

Ți-a venit și ție rândul să ai de partea ta șansa de a beneficia de bunăvoința și generozitatea celor din jur. Astăzi vei vedea doar câteva semne, dar poți fi recunoscător și pentru ele.

Horoscop 31 martie 2018 – Scorpion

Ai ocazia de a te apropia foarte serios de un partener, de a reface legătura sufletească cu acesta și de a-ți reconstrui încrederea în relația voastră.

Horoscop 31 martie 2018 – Săgetător

Te bucuri de o stare de vitalitate care devine din ce în ce mai bună, cum nu ai mai avut parte de mult timp. Dispoziția sufletească va fi și ea pe măsură.

Horoscop 31 martie 2018 – Capricorn

În relațiile cu cei dragi vei găsi cel mai bun medicament pentru orice problemă ai avea. Este suficient să te apropii și vei descoperi și bucuria de a dărui.

Horoscop 31 martie 2018 – Vărsător

Te ocupi cu mare plăcere de casă, de amenajarea ei sau doar te apuci să faci curățenie, ca să arate totul așa cum vrei tu. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face acum.

Horoscop 31 martie 2018 – Pești

Relațiile cu cei din anturajul apropiat intră într-o etapă mai caldă, de primăvară adevărată. Te poți bucura de acest lucru, indiferent ce bănuiești că va urma.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Share This Post

Post Comment