Horoscop săptămânal: 14-20 mai 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 mai 2018:
Pasiunea debordantă pe care o resimți la începutul acestei săptămâni te va conduce și te va face să experimentezi lucruri pe care nu ți le-ai imaginat vreodată. Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. Pacea și armonia își fac simțite prezența în viața. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou. Lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 mai 2018:
Firea ta dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. În zilele care urmează reușești să te faci remarcată de superiori. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te ajută întotdeauna să te faci plăcută. Sunt persoane care te consideră a fi mult prea intrusivă. Această săptămână se află sub energia pozitivă a lui Saturn și de aceea vei resimți stabilitatea din jur, mai ales în viața personală.

Citeste si

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 mai 2018:
Nimic din ceea ce trăiești în această săptămână nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu entuziasm și bucurie noua realitate. Chiar dacă la birou colegii au devenit destul de agresivi și interesați, nu eziți să îți susții ideile așa cum ai făcut-o și până acum, cu încredere în reușită. Sfârșitul săptămânii este antrenant din punct de vedere fizic deoarece ai foarte multe locuri în care trebuie să ajungi.

Citește continuarea pe elle.ro

Share This Post

Post Comment