Horoscop zilnic 14 mai 2018. Balanțele au parte de o vacanță frumoasă. Vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii

BERBEC

Începi ziua în cea mai bună formă și asta îți dă satisfacție. Colegii de la serviciu sunt încântați că se pot baza pe tine, iar asta vă întărește relația profesională. Pe seară primești o invitație în oraș din partea unui coleg. Acceptă și fă o pauză.


TAUR

O persoană din familie îți testează limitele și te provoacă la discuții care nu îți plac deloc. Încearcă să te detașezi și nu intra în acest joc. Păstrează-ți integritatea și nu răspunde la provocări.
 

GEMENI

Persoana iubită nu încetează să vă surprindă, iar săptămâna asta are alte surprize plăcute pentru tine. Se anunță chiar și un concediu, iar în concediu o altă surpriză. Cert este că se anunță o perioadă frumoasă în viața de cuplu. Nu neglija sănătatea. Un control la medic e important.
 

RAC

Cineva de care nu ai mai auzit de ceva vreme revine și reușește să îți atragă atenția mai mult decât ai fi crezut. Posibil să apară și dorința de a încerca o relație de lungă durată. Încearcă să nu te arunci cu capul înainte. Analizează bine ce variante ai de ales.
 

LEU

Săptămâna asta începi cu o răceală care o să îți dea bătăi de cap câteva zile de acum înainte. Îmbracă-te corespunzător pentru perioada asta și evită spațiile neaerisite. Nu ar strica o vizită la medicul de familie.
 

FECIOARĂ

Te aprinzi prea repede. Astăzi primești câteva vești care te scot din zona ta de confort. Dacă analizezi cu atenție ce ai de făcut și cu cine trebuie să colaborezi, vei vedea că lucrurile nu sunt atât de rele. 
 

BALANȚĂ

Ai parte de o vacanță pe care o aștepți de multă vreme. Entuziasmul tău reușește să ajungă și la cei de lângă tine și bucuria ta se reflectă și în ochii lor. Menține o stare de spirit pozitivă și vei avea numai bucurii. Un început de săptămână cum se cuvine.
 

SCORPION

În afară de faptul că cineva din jurul tău flirtează cu tine și te pune într-o lumină proastă, lucrurile lăsate libere pot scăpa de sub control. Persoane din jurul tău sunt sceptice când vine vorba de deciziile pe care le iei. Analizează bine alegerile pe care le iei.
 

SĂGETĂTOR

Sănătatea ta e cam șubredă zilele astea. Începi săptămâna într-un tonus bun, dar răceala pe care ai căpătat-o zilele astea ți-a luat vocea. Doctorul e acolo, la același sediu. Nu evita o vizită la el. 
 

CAPRICORN

O sumă frumoasă de bani își face apariția zilele astea. Posibil chiar azi, să începi de luni așa. E o perioadă bună să încerci să pui ceva de-o parte, câteva economii te pot ajuta să ajungi în vacanța la care te gândești de ceva timp.
 

VĂRSĂTOR

Te încăpățânezi să faci lucrurile în stilul tău, ceea ce nu e rău, dar uneori ai nevoie și de sfatul prietenilor tăi. Acceptă-le sfaturile și canalizează-ți atenția și asupra celor dragi. I-ai cam ignorat în ultima vreme, iar reproșurile nu încetează să apară.

PEȘTI

Aștepți vizita unei persoane foarte dragi care se lasă așteptată. Dar așteptarea nu mai durează. Pregătește-te de o primire cum numai tu știi să faci. Cei din jurul tău îți zâmbesc zilele astea și asta este cel mai important lucru pentru tine. 

Share This Post

Post Comment