Ilie Năstase intervine în scandalul dintre Ion Ţiriac şi Serena Williams: “Dacă ești grasă, ești grasă”

Ilie Năstase a intervenit în scandalul dintre Ion Țiriac și Serena Williams. El i-a luat apărarea fostului său coechipier, susținând afirmațiile făcute de Țiriac, după retragerea acesteia de la turneul de la Madrid.

Ion Ţiriac a intrat în conflict cu Serena Williams, din cauza unor declaraţii pe care le-a făcut, în urma cărora americanca s-a retras de la turneul de la Madrid.

Citeste si

Ion Ţiriac a dat o declaraţie care a deranjat-o pe Serena Williams. “Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, a fost afirmaţia lui Ţiriac.

“Voi vorbi cu el, credeţi-mă! O să am o discuţie cu el. Este un comentariu ignorant, o declaraţie sexistă! Poate că este un om ignorant”, a răspuns tăios americanca.

Ilie Năstase a intervenit acum în scandal. El a vorbit despre acest conflict, într-un interviu acordat evz.ro.

“Sunt ele (n.r. – jucătoarele din circuitul WTA) prea sensibile la vârsta asta, că sunt pe cale de retragere. Sunt doar nişte interpretări idioate. Ce putea să-i spună Ion Ţiriac, că arată bine? Dacă eşti slabă, eşti slabă, dacă eşti grasă, eşti grasă! El a făcut probabil o comparaţie între fetele care joacă acum în circuit şi Serena”, a spus Năstase.

Ilie Năstase a fost în centrul unui scandal cu Serena Williams, în urmă cu un an, când a făcut un comentariu discriminatoriu la adresa sportivei. El a fost anchetat de Federația Internațională de Tenis pentru afirmația sa.


Citește și: VIDEO/ Ce mesaj a transmis robotul Sophia românilor, după ce a devenit primul umanoid din lume care are card de credit


Share This Post

Post Comment