Incendiu puternic în județul Dâmbovița. O femeie a murit, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu puternic în județul Dâmbovița. O femeie a murit, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, iar un bărbat de 61 de ani are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului

”În urma executării recunoaşterii la faţa locului, au fost găsite două victime: o femeie (83 ani) decedată şi un bărbat (61 ani) cu arsuri pe circa 80% din suprafaţa corpului. Acesta a fost preluat iniţial de un echipaj SAJ Dâmboviţa, iar apoi de echipajul elicopterului SMURD sosit de la Bucureşti, fiind transportat la Spitalul de Arşi din Capitală”, potrivit ISU Dâmboviţa.

Citeste si

Pompierii au avut nevoie de trei ore pentru a stinge focul.  ”După aproape trei ore de luptă cu flăcările, pompierii au lichidat incendiul, în care au ars: acoperişul casei şi anexe pe o suprafaţă de circa 250 mp, anexe din lemn (circa 50 mp), plăci OSB (circa 60 mp), obiecte de mobilier şi un autoturism (circa 20% partea din spate). Cauza probabilă a producerii incendiului se pare că a fost un mijloc de gătit (aragaz) amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile (materiale textile)”, precizează ISU Dâmboviţa, potrivit România tv.

Citește și

Ce mesaj transmite și ce înseamnă ”sunetele de găină” din piesa câștigătoare a Eurovision 2018

Share This Post

Post Comment