Irina Begu și Mihaela Buzărnescu joacă la Charleston (SUA). Irina Maria Bara a pierdut în calificări

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu joacă la Charleston (SUA). Irina Maria Bara a pierdut în calificări. La Volvo Car Open (2-8 aprilie), turneu pe zgură, premiile totale sunt de 800.000$.

Irina-Camelia Begu este cap de serie numărul 13 la turneul aflat în categoria Premier și unde zgura nu este roșie, ci verde, urmând să înfrunte în primul tur o adversară venită din calificări, al cărei nume nu-l cunoaște, încă.

Citeste si

De asemene, având clasament bun, Mihaela Buzărnescu a pătruns pe tabloul pricnipal. Se va duela tot cu o sportivă venită din calificări

AICI, tabloul principal de concurs.

Din calificări ar fi putut urca o româncă, este vorba despre Irina Maria Bara, numărul 168 în lume. Aceasta s-a împotmolit însă la mijlocul drumului. După ce în primul tur al calificărilor o depășise cu 6-2, 7-5 pe americanca Elizabeth Halbauer (beneficiară de wild card), Bara s-a predat duminică seară la americanca Claire Liu (230 WTA), scor 6-7 (5), 6-3, 2-6. Asta deși, în primul set, Bara a avut 5-1 la tie-break, dar a cedat cinci puncte la rând și, implicit, setul. Meciul a durat 2 ore, 17 minute și 47 de secunde, potrivit statisticilor oficiale.

AICI, tabloul calificărilor, cu Bara având statut de favorită 11.

Bara s-ar fi duelat, în ultimul tur al calificărilor, cu americanca Caroline Dolehide (141 WTA), care a dispus cu 7-6 (7), 6-3 de japoneza Misaki Doi (164 WTA). Dolehide este favorita 5 a calificărilor.

La startul turneului de aproape un milion de dolari și-au anunțat prezența nume grele din circuitul feminin: Caroline Garcia (7 WTA), Petra Kvitova (11 WTA), Daria Kasatkina (11 WTA) și Sloane Stepjhens (12 WTA), ultima fiind noua campioană de la Miami.

Share This Post

Post Comment