Liga 1, etapa 3, play-out: ACS Poli Timişoara – Sepsi (ora 20:45, Digi, Telekom, Look TV)

Liga 1, etapa 3, play-out: ACS Poli Timişoara – Sepsi Sf. Gheorghe (ora 20:45, Digi, Telekom, Look TV). Se anunță un meci foarte interesant pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. Cele două echipe au nevoie de puncte ca de aer în lupta pentru evitarea retrogradării. Trupa de pe Bega este pe locul 6, cu 14 puncte, iar formația din Covasna a coborât pe 8, ultima poziție din play-out, cu 12 puncte. Locul 6 duce în baraj, iar locurile 7 și 8 retrogradează direct. 

ACS Poli Timişoara – Sepsi

VIDEO, AICI, AICI

Citeste si

Poli este fără victorie în Liga 1 din 28 octombrie 2017, când s-a impus cu 2-1 acasă în faţa Astrei. Au urmat șase rezultate de egalitate şi tot atâtea înfrângeri.

De partea cealaltă, Sepsi din 2018 arată mult schimbată în bine, dovadă fiind şi faptul că a pierdut doar două dintre cele șase jocuri disputate în acest an, în rest are o victorie şi trei remize.

Cele două echipe s-au mai întâlnit doar în sezonul regulat curent, când covăsnenii au scos patru puncte din șase posibile, notează site-ul lpf.ro.

– Prima confruntare a avut loc pe “Dan Păltinişanu” din Timişoara, pe 16 septembrie 2017, şi s-a terminat fără gol.

– Mult mai spectaculos a fost meciul retur, din 2 februarie 2018, încheiat cu 1-0 pentru Sepsi. Golul a fost marcat de Hadnagy (minutul 87), introdus pe teren de către Eugen Neagoe în minutul 69. Până la reuşita veteranului covăsnenilor, ambele echipe au ratat ocazii mari de a deschide scorul. Acesta avea să fie şi ultimul joc pe banca timişorenilor pentru Ionuţ Popa, locul său fiind luat de Leo Grozavu.

Leo Grozavu vs Eugen Neagoe în Liga 1: trei jocuri – trei victorii Neagoe.

Eugen Neagoe vs ACS Poli Timişoara: patru jocuri – două victorii –  o înfrângere – o remiză.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: ACS Poli – 28 ani şi 4 luni, cea mai mare medie din Liga 1; Sepsi – 25 ani şi 11 luni.

Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti).

Asistenți: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), Cerei Alexandru (Cluj-Napoca).

Rezervă: Haidiner Denis (Hunedoara).

Observatori: Ioan Bogdan (Arad), Szekely Zoltan (Baia Mare).


Citește și: #salvatipipera | De ce s-a dezvoltat Bucureștiul către nord, pe timpul lui Ceaușescu, dar și acum

Share This Post

Post Comment