LIVE TEXT Simona Halep – Petra Martic, în sferturi la Indian Wells. Simo a început bine jocul

LIVE TEXT Simona Halep – Petra Martic, în sferturi la Indian Wells. Se joacă miercuri, de la ora 22.00. Simona Halep rămâne pe locul 1 WTA. Simo se poate distanța în fruntea topului mondial feminin de tenis.

SIMONA HALEP (1) – PETRA MARTIC 3-1 / LIVE

Citeste si

GAME 4 – Simona servește mulțumitor: 3-1.

GAME 3 – Martic ține aproape: 2-1.

GAME 2 – Simo evoluează convingător: 2-0.

GAME 1 – Martic este la serviciu. Break Halep: 1-0.

ACTUALIZARE ora 21.47. Organizatorii au anunțat că meciul va începe la ora 22.30. Simona Halep și-a expus tactica de joc, într-o conferință de presă.

În sferturile de finală de la Indian Wells, Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea croată Petra Martic (27 de ani, 51 WTA).

Partida dintre Simona Halep și Petra Martic a fost programată de către organizatorii competiției, miercuri, de la ora 22.00.

Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Indian Wells de Daria Kasatkina. O grijă în minus pentru Simona Halep

În urma eliminării Carolinei Wozniacki de la Indian Wells, Simona Halep va rămâne pe locul 1 WTA, indiferent de ce va face în continuare la turneul din California.

Accidentarea la spate care a scos-o din top 200 mondial: ”Doamne, dă-mi putere!”. Și i-a dat!

46 este locul cel mai bun ocupat de Martic în carieră. Se întâmpla în iunie 2012, după ce avusese un parcurs excelent la Roland Garros (ajunsese în optimi). Tot în optimi a ajuns și la Openul Franței 2017, când tocmai revenise după o accidentare la spate -”Doamne, dă-mi putere să revin”, spune ea. Și a revenit. De altfel, aceste două borne reprezintă cea mai bună performanţă a croatei într-un turneu de Grand Slam. La Roland Garros 2017, dacă ar fi avansat în sferturi, ar fi jucat tot cu Halep!

La începutul acestui an, Martic a eliminat-o în turul secund de la Australian Open pe Irina Begu, 6-4, 7-6.

Scorul confruntărilor dintre Simona Halep și Petra Martic este de 1-1, după ce croata a câştigat în 2011 în optimi la Copenhaga, cu 6-3, 5-7, 7-5, iar Halep s-a impus cu 6-4, 6-2 în 2015 în primul tur la Guangzhou.

Petra Martic a mai obţinut o victorie la junioare, în 2007, în ”optimi” la Roland Garros, cu 2-6, 6-4, 6-0.

În ”optimi”, Martic a trecut de Vondrousova

În optimile de finală ale turneului din California, Simona Halep a trecut întyr-o oră și 17 minute de chinezoaica Qiang Wang, scor 7-5, 6-1.

La rândul ei, în optimi, Petra Martic a trecut de sportiva cehă Marketa Vondrousova (18 ani, 54 WTA), scor 6-3, 7-6 (4).

Cine este Petra Martic. Adversara Simonei Halep din ”sferturi” servește excelent și n-a pierdut set la Indian Wells


CITEȘTE ȘI: Mirel Rădoi, la FRF. Ce funcție va ocupa fostul antrenor de la FCSB: ”Trebuie să continuăm în acest ritm”

Share This Post

Post Comment